Boguslaw wiadomo nie od razu Rzym zbudowano. Mój brat trochę robił przy tym to się ogarnie 😁
Stal-Fun dla. Mnie one wszystkie są szare 🤣
Miodek bo Ty szarak jesteś 🤣🤣
Dzochar91 jakby się ktoś pytał czy warto, to tak warto dołożyć 20 zł. najważniejszy atut stabilne bardzo oraz zasada działania zabezpieczenia, że nie opada a bardzo lekko się przesuwa. 👌👌
Dzochar91 z tym spawaniem to się nie popisałes 😁
ZU-Met powiem Ci tak , racja ale nie łatwo akurat te z irvina pospawać ciekawy jakiś stop. I akurat to ma działać nie wyglądać i za chwilę odpaść😉. Przetop jest także spokojnie 🤫
Dzochar91 Wystarczy sfazowac i się sprawa dobrze
Dzochar91 no ja wiem że ma działać 😁odbijam piłeczkę bo kiedyś się z mojego jakiegoś śmiałeś 😂
Stal-Fun jest faza i przeczyszczoczone.
ZU-Met no co innego babole barierce dla klienta. Co innego coś dla siebie w przemyśle .
ZU-Met spaw czy tam spoina to nie panna młoda że ma wyglądać tylko ma trzymać a skoro autor mówi że jest ok to po co się czepiać
Dzochar91 To trochę spaw nie poszedł. Oczywiście nie śmieje się i nie oceniam. Wyższy prąd daj i pojdzie zajebiście
Dzochar91 nie to coś innego było chyba 😁 kiedyś widziałem ze zamiast spawania są kołki .
Stal-Fun pewnie 😉 ja mam dystans do siebie jakbym się tak spuszczał co ktoś tam pomysli to bym obrobił to zdj. 😁
Dzochar91 I tak trzymaj
suszi8512 to tak dla żartów napisane było 🙂
Pozdro 😋
Dzochar91 fajny
Dzochar91 też dzisiaj o grillu myślałem pogoda lepsza niż we wrzesniu
Szukam od jakiegoś czasu piły taśmowej juz na większej taśmie i zauważyłem dziwną rzecz. Ludzie sprzedają kilkuletnie piły drożej niż nowe bądź w tej samej cenie 🤣 Czy tylko dla mnie to jest dziwne?
Connor w jakim budżecie ?
Connor bo te nowe w tej samej cenie tyle nie wytrzymają co 10l. bomar albo pilous