ZU-Met jak nie chce iść to jeszcze w hydraulicznych sklepach taki środek poślizgowy do składania rur kanalizacyjnych mega skuteczny jak są zakręty, nawet tuleje metalowo gumowe na nim wkładam
Boguslaw ok super. Chcemy właśnie poskładać zestaw "elektryka" taki podstawowy żeby ogarnąć automaty i domofony razem z ogrodzeniem 😁
ZU-Met domofonow to musisz się nauczyć bo większość to już cyfrowe
Boguslaw wiadomo nie od razu Rzym zbudowano. Mój brat trochę robił przy tym to się ogarnie 😁
Stal-Fun dla. Mnie one wszystkie są szare 🤣
Miodek bo Ty szarak jesteś 🤣🤣
Dzochar91 jakby się ktoś pytał czy warto, to tak warto dołożyć 20 zł. najważniejszy atut stabilne bardzo oraz zasada działania zabezpieczenia, że nie opada a bardzo lekko się przesuwa. 👌👌
Dzochar91 z tym spawaniem to się nie popisałes 😁
ZU-Met powiem Ci tak , racja ale nie łatwo akurat te z irvina pospawać ciekawy jakiś stop. I akurat to ma działać nie wyglądać i za chwilę odpaść😉. Przetop jest także spokojnie 🤫
Dzochar91 Wystarczy sfazowac i się sprawa dobrze
Dzochar91 no ja wiem że ma działać 😁odbijam piłeczkę bo kiedyś się z mojego jakiegoś śmiałeś 😂
Stal-Fun jest faza i przeczyszczoczone.
ZU-Met no co innego babole barierce dla klienta. Co innego coś dla siebie w przemyśle .
ZU-Met spaw czy tam spoina to nie panna młoda że ma wyglądać tylko ma trzymać a skoro autor mówi że jest ok to po co się czepiać
Dzochar91 To trochę spaw nie poszedł. Oczywiście nie śmieje się i nie oceniam. Wyższy prąd daj i pojdzie zajebiście
Dzochar91 nie to coś innego było chyba 😁 kiedyś widziałem ze zamiast spawania są kołki .
Stal-Fun pewnie 😉 ja mam dystans do siebie jakbym się tak spuszczał co ktoś tam pomysli to bym obrobił to zdj. 😁
Dzochar91 I tak trzymaj
suszi8512 to tak dla żartów napisane było 🙂
Pozdro 😋
Dzochar91 fajny
Dzochar91 też dzisiaj o grillu myślałem pogoda lepsza niż we wrzesniu