Stal-Fun no ok mniej ale ca艂y dzie艅 Ci schodzi na tym.
ZU-Met Caly to nie. 6 max 8 godzin
Stal-Fun no ale trzeba umalowa膰 z jednej czeka膰 obr贸ci膰 na drug膮 jak z podk艂adem to dwa razy. Czyli to nie dla mnie, znaczy nie chcia艂o by mi si臋 za 300 czy tam 400zl 馃榿
ZU-Met Ja nie obracam. Wieszam na 艂a艅cuchach na haczykach i jad臋 na gotowo dwie strony. Taki spos贸b jak piszesz to bym ze cztery dni malowa艂.
Stal-Fun ale jak tak膮 bram臋 260 kg powiesi膰 na haczykach i obraca膰?馃
ZU-Met W艂a艣nie dlatego nie robi臋 takich gabaryt贸w. Naszarpalem si臋 z tym za m艂odu i mi wystarczy.
Stal-Fun no fakt ci臋偶ka jest ale za艂adowali艣my turem tam zdjeli i za艂adowali w贸zkiem a z w艂a艣cicielem zdejmowali艣my w 6 to nie jest tak 藕le 馃榿
ZU-Met No tak ale ja ju偶 nie dzwigam takich ci臋偶ar贸w. Jak mia艂em 25 lat to te偶 dzwigalem przerzucalem bramy itp. Teraz inaczej my艣l臋 i bardziej na zdrowie patrz臋
ZU-Met co to za kontrola
Dzochar91 po roku od otwarcia dzia艂alno艣ci czy mam nadal rzeczy z dodacji zgodnie z umow膮.
Stal-Fun no te偶 bym wola艂 robi膰 z aluminium ale wol臋 zrobi膰 jedna bram臋 i furtk臋 zamiast 10 czy 15 stolik贸w
ZU-Met eh, dobrze 偶e jnnie mam takich problem贸w 馃榿
ZU-Met Ja aluminium nie robie. Po pierwsze nie chce po drugie bardziej szkodliwe ni偶 spawanie ocynku po trzecie obr贸bka bardziej wymagaj膮ca ni偶 czarna stal
Stal-Fun ale ja te偶 nie spawam. Co do obr贸bki to przejecha膰 oscylacja tylko 偶eby zmatowic pod malowanie. Chodzi mi o co艣 takiego czyli hybryda rama stal a wype艂nienie alu.
ZU-Met A takie rozwi膮zanie to znam. Niestety nie chce ju偶 si臋 bawi膰 w ogrodzenia. Niech inni to robi膮. Wol臋 inne tematy i nowe wyzwania
Stal-Fun no ja od przysz艂ego roku w艂a艣nie chce uderzy膰 w alu. Wychodzi drogo i nie ka偶dego sta膰 ale jsk ju偶 si臋 kto艣 decyduje na alu to nie wybrzydza 偶e za drogo np.
ZU-Met I dobrze trzeba si臋 rozwija膰 馃挭
Stal-Fun dok艂adnie tak 馃榿
Dzochar91 jedna kontrola kt贸ra trwa艂a p贸艂 godziny to nie jest tak 藕le馃榿
Dzi艣 takie akcje wymiana lamp z 1996 roku ca艂e okratowane