ZU-Met Ciezko powiedzieć bo bram to raczej nie robie a tym bardziej przesuwnych
Stal-Fun bo chce mniej wiecej czy się opłaca. Ja za bramę i furtkę zapłaciłem 800 zl malował bym pewnie z. Przygotowaniem kilka godzin
ZU-Met Napewno tyle nie wyjdzie. Max to 400 zl. Na schody wychodzi mi okolo 300 zl
Stal-Fun no ok mniej ale cały dzień Ci schodzi na tym.
brumiej w razie co to dzwoń pisz
ZU-Met Caly to nie. 6 max 8 godzin
Stal-Fun no ale trzeba umalować z jednej czekać obrócić na drugą jak z podkładem to dwa razy. Czyli to nie dla mnie, znaczy nie chciało by mi się za 300 czy tam 400zl 😁
ZU-Met Ja nie obracam. Wieszam na łańcuchach na haczykach i jadę na gotowo dwie strony. Taki sposób jak piszesz to bym ze cztery dni malował.
Stal-Fun ale jak taką bramę 260 kg powiesić na haczykach i obracać?🤔
ZU-Met Właśnie dlatego nie robię takich gabarytów. Naszarpalem się z tym za młodu i mi wystarczy.
Stal-Fun no fakt ciężka jest ale załadowaliśmy turem tam zdjeli i załadowali wózkiem a z właścicielem zdejmowaliśmy w 6 to nie jest tak źle 😁
ZU-Met No tak ale ja już nie dzwigam takich ciężarów. Jak miałem 25 lat to też dzwigalem przerzucalem bramy itp. Teraz inaczej myślę i bardziej na zdrowie patrzę
ZU-Met co to za kontrola
Dzochar91 po roku od otwarcia działalności czy mam nadal rzeczy z dodacji zgodnie z umową.
Stal-Fun no też bym wolał robić z aluminium ale wolę zrobić jedna bramę i furtkę zamiast 10 czy 15 stolików
ZU-Met eh, dobrze że jnnie mam takich problemów 😁
ZU-Met Ja aluminium nie robie. Po pierwsze nie chce po drugie bardziej szkodliwe niż spawanie ocynku po trzecie obróbka bardziej wymagająca niż czarna stal
Stal-Fun ale ja też nie spawam. Co do obróbki to przejechać oscylacja tylko żeby zmatowic pod malowanie. Chodzi mi o coś takiego czyli hybryda rama stal a wypełnienie alu.
ZU-Met A takie rozwiązanie to znam. Niestety nie chce już się bawić w ogrodzenia. Niech inni to robią. Wolę inne tematy i nowe wyzwania
Stal-Fun no ja od przyszłego roku właśnie chce uderzyć w alu. Wychodzi drogo i nie każdego stać ale jsk już się ktoś decyduje na alu to nie wybrzydza że za drogo np.
ZU-Met I dobrze trzeba się rozwijać 💪
Stal-Fun dokładnie tak 😁