MC-TECH jestem identycznego zdania to że czyjś dziadek popełniał błędy nie można obwiniać 3 pokolenia dalej. My Polacy też jesteśmy dobrzy bo w podobnej sytuacji sąsiad by patrzył żeby Ci ukraść przykładowa kurę jak by nie miał co jeść i pić. Pomagać trzeba ale z głową.
Stal-Fun
ZU-Met Tak to jest jak sie dyskutuje o polityce. Kazdy bedzie miał swoją rację i jej bronił. No ale jestesmy na forum o tematyce obróbki stali wiec najlepiej dyskutowac o takich tematach i wymieniac sie doswiadczeniem ponad podziałami.
MC-TECH Więc przestańmy gadać o polityce i Ukrainie
ZU-Met Też już o tym myślałem 🤣 Ale warto zapytać zawsze to jakieś cenne informację
Connor jak zobaczę przy drodze zrobię Ci fotę i pomierzę i podeślę, np wczoraj minąłem ze 3szt ale nie sądziłem że to takie ważne 😀
Connor Z internetów
Boguslaw No ja tez gdzieś tam mijam po drodze ale nie myślałem zatrzymywać się i mierzyć 🤣
Zmienię cos temat 😉 Naleweczki Panowie robicie 🤔
Dzochar91 Będzie tzw. Kókułka 😉
Dzochar91 ooooooo kukułeczki 👍👍👍 będzie coś dobrego 🔥🔥
Dzochar91 pewnie ze robicie różnego rodzaju tylko ze swoich składników Pigwa, aronia, śliwka, pomarańcz z kawa, płatki debowe czarny bez i wiele innych takie małe hobby 😉
suszi8512 pięknie 👌👌 ja też że swoich ale pomarańcze u mnie nie rosną 😁😁
Dzochar91 w biedronce rosną panie taki wybór że szok
Jakiś bunt maszyn bo nikt nic nie pisze 🖋 umarł ktoś??
Boguslaw Panie zapierdziel taki ze nie ma czasu tu wejść i coś zamieścić 😁😁😁
Zapracowane towarzystwo🙂
ZU-Met Oj tak się nie leży
Stal-Fun ja dziś trochę jeździłem dwa pomiary dokończyć montaż bramy i jeszcze odebrać z ocynkowni towar. A i jeszcze kontrola z Urzędu Pracy 😁
ZU-Met Ja od rana malowanie. Pomiarów to już mi starczy na ten rok 😉
ZU-Met co to za kontrola
Stal-Fun jedno ogrodzenie jakieś wcisnę jeszcze. Ja nie maluje to mam jeden dodatkowy dzień 🙂 ile wychodzi za tą farbę np na bramę 7.5m. i furtkę?
ZU-Met Ciezko powiedzieć bo bram to raczej nie robie a tym bardziej przesuwnych