Stal-Fun no ja wype艂nienie spawam razem reszt臋 na szynie ju偶 na ziemi i brat mi wrzuca turem a na monta偶u to wozimy w贸zkiem
brumiej pewnie, 偶e tak 馃檪 ale wyst膮pi艂em o dofinansowanie na start firmy. My艣l臋, 偶e wtedy zrobi臋 post jak troch臋 odremontuj臋 gara偶 i zrobi臋 par臋 zakup贸w. St贸艂 1x2 chyba wjedzie 馃榿
skawaaa jak zmie艣cisz to we藕 2400x1200 r贸偶nica w cenie nie jest a偶 tak wielka a te par臋dziesi膮t cm zawsze si臋 przyda
skawaaa tak jak ZU pisze lepiej 1.2x2.4
No w艂a艣nie zastanawiam si臋 nad rozmiarem sto艂u. W sumie to my艣la艂em, w kierunku nawet mniejszego sto艂u i dobra膰 dostawki, a Wy mi jeszcze wi臋kszy polecacie 馃榿
skawaaa powi臋kszy膰 mo偶esz max 2m a dostawk膮 to jednak nie to samo co pe艂ny st贸艂
skawaaa Najpierw zastan贸w si臋 jak膮 powierzchni臋 u偶ytkow膮 b臋dziesz mia艂 a dopiero do tego dobieraj st贸艂
ZU-Met https://allegro.pl/oferta/wozek-wozki-rolki-do-bramy-przesuwnej-zestaw-80x80-11518553155
Stal-Fun ja przewa偶nie kupuj臋 re 6rolkowe bo bramy troch臋 lepiej na nich chodz膮
brumiej no to ja nie kupi艂em tak 藕le. 6rolkowy w贸zek z koszem i rolka najazdowa 300 komplet. Te na 70 5rolek 250.
ZU-Met A jeszcze lepsze s膮 te wahliwe na boki
Stal-Fun no mo偶e i tak ale jak dobrze wyregulujesz na boki to te fajnie pracuj膮
ZU-Met Zgadza si臋 ale tamte maj膮 zalet臋 偶e jak masz szyn臋 troch臋 w banan to si臋 fajnie dopasowuj膮
Stal-Fun na tyle bram 偶adna nigdy nie przycierala a za taki w贸zek cena X2 i s膮 tylko 5 rolek z tego co znalaz艂em
Najnowszy Jeep Overland 馃槀
KGgarage Po 8 browarach lepiej spawam 馃榿馃榿馃榿
A u mnie w pracy taka awaria
Boguslaw Co艣 tu si臋 stopi艂o?
Boguslaw a co to za ustrojstwo
Stal-Fun oj tam troszk臋 jutro stawiamy now膮 baterie kondensator贸w koszt tylko 45tys netto 馃ぃ
Boguslaw No troch臋 jest z艂ociszy