skawaaa Witamy serdecznie 🙂
skawaaa siemka 🙂
skawaaa Witam😃😃
Stal-Fun nic nie porwałem to jest tzw wcinka w kabel zasilający, trzeba było odkopać na długości 3mb i zrobić wcięcie i mufe i postawić skrzynie, 😀🤣
Boguslaw Spoko przecież żartuje 😉
Boguslaw Fachura to Fachura 😁🔥
brumiej nie każdy
Stal-Fun no przecież wiem
Hipcio oj tam nie przesadzaj normalny prosty temat
Ile płacicie za wózki bo nie wiem czy szukać taniej 😁
ZU-Met Nie płacę wcale bo na szczęście od kilku lat nie robię bram przesownych 🙂
ZU-Met https://allegro.pl/oferta/wozek-wozki-rolki-do-bramy-przesuwnej-zestaw-80x80-11518553155
Stal-Fun schody wcale nie są łatwiejsze a też ciężkie a w tym samym czasie zrobię pewnie 4 komplety z furtka.
ZU-Met Robię w elementach po to żebym nie musiał dźwigać wlasnie
Stal-Fun no ja wypełnienie spawam razem resztę na szynie już na ziemi i brat mi wrzuca turem a na montażu to wozimy wózkiem
brumiej pewnie, że tak 🙂 ale wystąpiłem o dofinansowanie na start firmy. Myślę, że wtedy zrobię post jak trochę odremontuję garaż i zrobię parę zakupów. Stół 1x2 chyba wjedzie 😁
skawaaa jak zmieścisz to weź 2400x1200 różnica w cenie nie jest aż tak wielka a te parędziesiąt cm zawsze się przyda
skawaaa tak jak ZU pisze lepiej 1.2x2.4
No właśnie zastanawiam się nad rozmiarem stołu. W sumie to myślałem, w kierunku nawet mniejszego stołu i dobrać dostawki, a Wy mi jeszcze większy polecacie 😁
skawaaa powiększyć możesz max 2m a dostawką to jednak nie to samo co pełny stół
skawaaa Najpierw zastanów się jaką powierzchnię użytkową będziesz miał a dopiero do tego dobieraj stół