Dreyse_r n montaże spoko ale słabo bawełniane
suszi8512 do szlifowania też się przyda bo nawet jak się nie zapalisz to te opiłki się wbijają w odzież
Boguslaw no pasowało by jeszcze syna mieć 🤣
ZU-Met koniecznie 😀ale czy z tą samą żoną?? 😀
Boguslaw noo pasowało by. Wiadomo jak druga będzie jeszcze gorsza ?
Stal-Fun to przez twoje śniadanka, masz za dużo siły po nich i oto efekty 😁😁🤣🤣
Boguslaw ja widzę że kolega to nie ważne po co byle mieć 😋 ale z jednej strony potrzebujesz wygiac jakiś profil nie. Musisz się nikogo prosić 😁 sam poluje na jakąś giętarke 😎
Miodek no to co mi tu sapie po co lubię mieć i już, poza tym marzenia nic nie kosztują sprzęt już tak 😀
Boguslaw co racja to racja, 🤣
Efekty wczorajszych prac Asterixa, czyli reaktywacja blaszak CD, profile metalowe pomalowane epoxydem reszta blacha tym samym co dach. 😀
Panie bo wstecznego nie ma co może być przyczyną? 🤣🤣🤦♂️
Miodek okienko inspekcyjne się zrobiło 🤣
ZU-Met no dokładnie można tryby oglądać jak zmielone 🤣
Miodek łożysko padło czy jakieś koło pękło że aż tak wywaliło ?
@Boguslaw Zobacz dlatego wypalam żeby nie spawać i tak to nie wyglądało bo by mi było wstyd z tym jechać na montaż do tego na każdym profilu otwór 😀
ZU-Met bardzo dobra robota 👌
ZU-Met ale profile podobne do twoich 😁 😁😁😁😁 w sensie rude 😛😛
ZU-Met panie kto Panu to tak spier****ł🤣
Dzochar91 nie moja na szczęście 🤣
Hipcio jeszcze trochę i przez te zardzewiałe (dojrzałe) profile to @ZU-Met dostanie nową ksywkę 😁😜😜
Hipcio szkoda że nie da rady robić zdjec na ocynkowni po kwasie są jak nówki odtłuszczone i błyszczące. Dzisiaj znów cała przyczepkę przęseł i balustrady.
Dreyse_r zardzewialek, złomek czy jakos inaczej 🤣🤣🤣
Boguslaw Złomek fajna ksywka bo Złomek był zardzewialkiem, 😁😁🔥
Boguslaw to takie ładniejsze ksywki, ja miałem na myśli kolor nalotu na powierzchni profili 🤐🤐🤪