ZU-Met profile palone
Dzochar91 cięte na frezarce CNC. Normalnie do czoła nie spawam. 20minut z cięciem profili na pile .
ZU-Met artysta tarasował widać. Też tak zamawiam gotowe palone żeby wpuścić
Boguslaw ale po co odtłuszcza się trochę 😅
ZU-Met i ruda szmata przyjdzie
Boguslaw pójdzie do kwasu później w ocynk i nie będzie nawet śladu🙂
ZU-Met ona tam zostanie i wyjdzie po latach tak jak w każdym aucie, za wyjątkiem aut ameliniowych takich jak stare Audi A8 i A2 i Delorean
Dzochar91 chodzi ci o te kwadraty?🤣 To ja rysuje żeby wiedział z której strony ciąć. Piszę np 55 80 55 80 55szczelina i 80x20 i że 7szt no i na każdym kwadraty bo część jest przelotowa a część z jednej strony
Boguslaw nie wyjdzie. Kwas wytrawi a ocynk zabezpieczy przed nowym .
Garaż blaszak reaktywacja farba Rafil do ocynku, wyczyszczona Rdza odtłuszczone pomalowane😀
Boguslaw trzeba było kupić farbę do rdzy, bo ocynku tam już nie wiele 😁
A czy take wam się podoba bo mi bardzo typ chce 3900 nie mam ale zawsze take chciałem mieć, nie wiem po co ale chcem🤣🤣
Boguslaw ja widzę że kolega to nie ważne po co byle mieć 😋 ale z jednej strony potrzebujesz wygiac jakiś profil nie. Musisz się nikogo prosić 😁 sam poluje na jakąś giętarke 😎
brumiej no to jest nas dwech 🤣
Boguslaw Trzech
Ni ma przestoju garaż blaszak reaktywacja CD. 😀 W spawany próg drzwi pasują nie zeschly się 🤣🤣
brumiej może ja swoją sprzedam ☺️ Mam pliki na trochę inna 😁 To zrobię w wolnym czasie 🤣🤣
Dreyse_r a co się miało utlenić i odgazowac to już dawno się to stało
Stal-Fun znaczy Tobie też maszynka się widzi 😀👍
Boguslaw Tak. Jeszcze chwila i taka stanie u mnie bo branża się rozwinie w trochę innym kierunku
Stal-Fun schody kręcone będziesz robił ?
Stal-Fun tak będzie promocja na YT maszyny do gięcia i maszyna zostanie u Stal Funa 😀
ZU-Met Nie kręconych nie chce robić