Boguslaw Konkus "znajdź różnice". Dla zwycięzcy nagrody nie przewidziano. 😁
Dreyse_r Brawo🙂 pisałem dwa razy bo pierwszy był jakiś błąd
Boguslaw wczoraj cos się zawiesiło. Dodałem i wyskoczył jakiś błąd. Napisałem inny a to weszły dwa
Dziś u mnie taka akcja, blaszak z odzysku już na budowie ale wszędzie ta ruda szmata 😂
Boguslaw grubo farby i będzie 😁
Dzochar91 niektóre trzeba wyciąć i w spawiec nowe
@Boguslaw Dziś zrobiłem 4 przęsła jak nie zdążą zardzewiec u mnie to na pewno tak się stanie w ocynkowni 🤣
ZU-Met przęsła ładne 😀 nakryj czymś albo do stodoly wsadz
ZU-Met profile palone
Boguslaw ale po co odtłuszcza się trochę 😅
Dzochar91 cięte na frezarce CNC. Normalnie do czoła nie spawam. 20minut z cięciem profili na pile .
ZU-Met artysta tarasował widać. Też tak zamawiam gotowe palone żeby wpuścić
ZU-Met i ruda szmata przyjdzie
Boguslaw pójdzie do kwasu później w ocynk i nie będzie nawet śladu🙂
ZU-Met ona tam zostanie i wyjdzie po latach tak jak w każdym aucie, za wyjątkiem aut ameliniowych takich jak stare Audi A8 i A2 i Delorean
Dzochar91 chodzi ci o te kwadraty?🤣 To ja rysuje żeby wiedział z której strony ciąć. Piszę np 55 80 55 80 55szczelina i 80x20 i że 7szt no i na każdym kwadraty bo część jest przelotowa a część z jednej strony
Boguslaw nie wyjdzie. Kwas wytrawi a ocynk zabezpieczy przed nowym .
Garaż blaszak reaktywacja farba Rafil do ocynku, wyczyszczona Rdza odtłuszczone pomalowane😀
Boguslaw trzeba było kupić farbę do rdzy, bo ocynku tam już nie wiele 😁
A czy take wam się podoba bo mi bardzo typ chce 3900 nie mam ale zawsze take chciałem mieć, nie wiem po co ale chcem🤣🤣
Boguslaw ja widzę że kolega to nie ważne po co byle mieć 😋 ale z jednej strony potrzebujesz wygiac jakiś profil nie. Musisz się nikogo prosić 😁 sam poluje na jakąś giętarke 😎
brumiej no to jest nas dwech 🤣
Boguslaw Trzech