[upl-image-preview url= U mnie dzisiaj takie 艣wi臋to. 馃槑馃榿
Miodek Gratulacje 馃檪 czy jednak tylko jestes chrzestnym? 馃
ZU-Met Nie, tym razem to mojej c贸rki 馃檪 dzi臋kuj臋 馃榿
Dzisiejsze post臋py prac, uczymy si臋 od dewelopera
Boguslaw konkurencji mi臋kn膮 rurki jak Bogunio k艂adzie glazurki 馃槈
suszi8512 dobre zrymowalo Ci si臋 nawet
Boguslaw jest jeszcze wersja m艂odzie偶owa馃槀馃槀馃槀 Nie ma chu... na glazury Bogunia
suszi8512 PAN to si臋 marnujesz w tym zawodzie powiniene艣 wiersze pisa膰. To ja te偶 co艣 rymowanego zapodam. Co Ty Panie jadasz ze tak rymy sk艂adasz 馃榿馃榿馃榿
Przerwa w pracach i lokatorzy na chwil臋 wprowadzeni. Wtajemniczeni wiedz膮 co si臋 sta艂o i nie da si臋 tego odwr贸ci膰 i nie 偶yczcie mi weso艂ych 艣wiat bo ich nie b臋dzie. 馃槀馃槀馃槳
Boguslaw Ej ja 艣ledz臋 temat ale nie wiem ;(
ZU-Met No powiem ci szczerze 偶e ja te偶 nawet jeszcze raz przeczyta艂em posty m贸wi臋 mo偶e mi co艣 umkn臋艂o ale nic nie znalaz艂em...
Miodek ju偶 obaj wiecie ale musz臋 偶y膰 dalej mama mi zosta艂a tylko a jak wiecie jestem jedynakiem niestety. 馃槳
Boguslaw Wyrazy wsp贸艂czucia dla Ciebie. Przykro gdy kto艣 z rodziny odchodzi 馃槥馃槥馃槥
Boguslaw moje najszczersze kondolencje, trzymaj si臋.
Kolejny dom pod艂膮czony to ju偶 4-ty z siedmiu. W innych okoliczno艣ciach by艂o by to zrobione w 3godz a tu niestety zesz艂o 6godz.
@Boguslaw do艂膮czam si臋 do kondolencji, wyrazy wsp贸艂czucia dla Ciebie i ca艂ej rodziny .
ZU-Met dzi臋ki koledzy
Uzbrajamy kolejny dom 馃彙
Boguslaw Wpad艂 by艣 do mnie mam rozdzielnie do doko艅czenia wy艂膮czniki lamp臋 do za艂o偶enia i kamery 馃榿 wszystko jest tylko elektryka brakuje 馃榿馃ぃ
Miodek wiesz tylko tyle 偶e ja nie mobilny jestem do 6tego stycznia potem ju偶 mog臋 wpa艣膰 tylko jedna kwestia dojazd trza jako艣 rozliczy膰. 馃榾馃榾馃榾
Boguslaw Samoch贸d sprzeda艂e艣 ?
Boguslaw P贸jdziesz do szefa wypisze ci delegacje.馃榿