Boguslaw Dobrze że nie z OSB bo ceny takie że mogło by na święta braknąć 🙂 piękna robota ja dziś niestety prawie cały dzień u pani teściowej😱
[upl-image-preview url= U mnie dzisiaj takie święto. 😎😁
Miodek Gratulacje 🙂 czy jednak tylko jestes chrzestnym? 🤔
ZU-Met Nie, tym razem to mojej córki 🙂 dziękuję 😁
Dzisiejsze postępy prac, uczymy się od dewelopera
Boguslaw konkurencji miękną rurki jak Bogunio kładzie glazurki 😉
suszi8512 dobre zrymowalo Ci się nawet
Boguslaw jest jeszcze wersja młodzieżowa😂😂😂 Nie ma chu... na glazury Bogunia
suszi8512 PAN to się marnujesz w tym zawodzie powinieneś wiersze pisać. To ja też coś rymowanego zapodam. Co Ty Panie jadasz ze tak rymy składasz 😁😁😁
Przerwa w pracach i lokatorzy na chwilę wprowadzeni. Wtajemniczeni wiedzą co się stało i nie da się tego odwrócić i nie życzcie mi wesołych świat bo ich nie będzie. 😂😂😪
Boguslaw Ej ja śledzę temat ale nie wiem ;(
ZU-Met No powiem ci szczerze że ja też nawet jeszcze raz przeczytałem posty mówię może mi coś umknęło ale nic nie znalazłem...
Miodek już obaj wiecie ale muszę żyć dalej mama mi została tylko a jak wiecie jestem jedynakiem niestety. 😪
Boguslaw Wyrazy współczucia dla Ciebie. Przykro gdy ktoś z rodziny odchodzi 😞😞😞
Boguslaw moje najszczersze kondolencje, trzymaj się.
Kolejny dom podłączony to już 4-ty z siedmiu. W innych okolicznościach było by to zrobione w 3godz a tu niestety zeszło 6godz.
@Boguslaw dołączam się do kondolencji, wyrazy współczucia dla Ciebie i całej rodziny .
ZU-Met dzięki koledzy
Uzbrajamy kolejny dom 🏡
Boguslaw Wpadł byś do mnie mam rozdzielnie do dokończenia wyłączniki lampę do założenia i kamery 😁 wszystko jest tylko elektryka brakuje 😁🤣
Miodek wiesz tylko tyle że ja nie mobilny jestem do 6tego stycznia potem już mogę wpaść tylko jedna kwestia dojazd trza jakoś rozliczyć. 😀😀😀