Miodek pojedzie na Afrykę 🙃
Dzochar91 bo u nas jak wjedzie na wagę to na jednej prawej będzie 6t a na lewej 8 😃
Chodzi z was ktoś na codzien w warsztacie w takim zegarku ? Daje radę ?
ZU-Met ja nie chodzę ale znam chłopaków co na mechanicznym chodza w mibandach i dają radę
Dzochar91 no właśnie żona mi kupiła na rocznicę ale wydaje mi się że po tygodniu będzie wyglądał gorzej niż jej po roku 😁
ZU-Met no trochę szeroki ale może się sprawdzi, ja ogólnie nie noszę zegarków więc nie jestem przyzwyczajony
Dzochar91 ogólnie to nie jest duży tak tylko na zdjęciu wyszedł . Huawei band 6.
Dzochar91 ja mam ale to bardziej takie na wyjście obrączki na codzien też nie noszę 😁
ZU-Met ja obrączki nie ściągam. Cały czas nosze ale zegarek tylko od święta 😎 zresztą mój nie pasuje na codzienne noszenie 🤣
Miodek ja obrączki nie noszę z. przyzwyczajenia jak jeździłem ciężarówka. Jak skaczesz z naczepy i się trzymasz to jak Ci się zaczepi zostanie albo palec albo zerwie skórę 😨
ZU-Met no to się zgadza. Kumpel jest elektrykiem i raz mu się zwarlo do gdzieś w aucie i trochę mu się przykleiła do palca od tego czasu nie nosi
Miodek mój szwagier miał nadciągniety przez ok 3tyg zaczepiła się i na szczęście została w rękawiczce 🙂
Rama przygotowana do prostowania. Te szyny w posadzce służą do przymocowywania narzędzi do prostowania wszystko jest kompatybilne z siłownikami hydraulicznymi
Miodek weź to potem poskładaj żeby żadna śrubka nie została 😁😁
Miodek jak doszło do takiego skrzywienia? Ja rozumiem że ciągnik pracuje pod różnymi obciążeniami ale ten to co koziołki zaliczył czy ostro driftowal z naczepa?
Hipcio poskładać poskładasz ale później się zastanawiasz gdzie nie dałeś a jak zabraknie to gdzie wpadła i co może rozwalić 🤣
Resztę wrzucasz panu do kabiny niech sobie na pauzę poskłada 🤣🤣🤣
Miodek jest to jakiś pomysł 🙂 ale po mojemu to ta rama to do wymiany a nie naprawy chyba że faktycznie do afryki
ZU-Met dla nas też jest do wymiany ale ubezpieczalnia nie przyzna nowej ramy jak już to policzą całkę pan się upar żeby ją wyprostować
Miodek masakra wzmocnień też przecież żadnych nie dasz bo to naruszenie konstrukcji.
ZU-Met dokładnie ramy spawać też nie możesz bo to naruszenie konstrukcji są wytyczne do naprawy ramy.
Miodek No wiadomo że spaw ciągnie