ZU-Met Nie płacę wcale bo na szczęście od kilku lat nie robię bram przesownych 🙂
Stal-Fun schody wcale nie są łatwiejsze a też ciężkie a w tym samym czasie zrobię pewnie 4 komplety z furtka.
ZU-Met Robię w elementach po to żebym nie musiał dźwigać wlasnie
Stal-Fun no ja wypełnienie spawam razem resztę na szynie już na ziemi i brat mi wrzuca turem a na montażu to wozimy wózkiem
brumiej pewnie, że tak 🙂 ale wystąpiłem o dofinansowanie na start firmy. Myślę, że wtedy zrobię post jak trochę odremontuję garaż i zrobię parę zakupów. Stół 1x2 chyba wjedzie 😁
skawaaa jak zmieścisz to weź 2400x1200 różnica w cenie nie jest aż tak wielka a te parędziesiąt cm zawsze się przyda
skawaaa tak jak ZU pisze lepiej 1.2x2.4
No właśnie zastanawiam się nad rozmiarem stołu. W sumie to myślałem, w kierunku nawet mniejszego stołu i dobrać dostawki, a Wy mi jeszcze większy polecacie 😁
skawaaa powiększyć możesz max 2m a dostawką to jednak nie to samo co pełny stół
skawaaa Najpierw zastanów się jaką powierzchnię użytkową będziesz miał a dopiero do tego dobieraj stół
ZU-Met https://allegro.pl/oferta/wozek-wozki-rolki-do-bramy-przesuwnej-zestaw-80x80-11518553155
Stal-Fun ja przeważnie kupuję re 6rolkowe bo bramy trochę lepiej na nich chodzą
brumiej no to ja nie kupiłem tak źle. 6rolkowy wózek z koszem i rolka najazdowa 300 komplet. Te na 70 5rolek 250.
ZU-Met A jeszcze lepsze są te wahliwe na boki
Stal-Fun no może i tak ale jak dobrze wyregulujesz na boki to te fajnie pracują
ZU-Met Zgadza się ale tamte mają zaletę że jak masz szynę trochę w banan to się fajnie dopasowują
Stal-Fun na tyle bram żadna nigdy nie przycierala a za taki wózek cena X2 i są tylko 5 rolek z tego co znalazłem
Najnowszy Jeep Overland 😂
KGgarage Po 8 browarach lepiej spawam 😁😁😁
A u mnie w pracy taka awaria
Boguslaw Coś tu się stopiło?
Boguslaw a co to za ustrojstwo