Miodek kiedy艣 widzia艂em jak w posadzce by艂y haki na 艂a艅cuch a z drugiej takim podno艣nikiem prostowali ale by艂a tylko zwichrowana takie 艣mig艂o troch臋 馃檪
ZU-Met poogl膮daj na YouTube jak to robi膮 dla mnie wyczyn
Boguslaw no trzeba wiedzie膰 gdzie podeprze膰 podgrza膰 i gi膮膰. Ale jak raz si臋 podda艂a to ju偶 nie b臋dzie taka sztywna jak na pocz膮tku
Miodek ale trzeba ta ram臋 troszk臋 po rozbierac z element贸w tak mi si臋 wydaje 馃榾
Boguslaw tak tak trzeba j膮 jeszcze troch臋 przygotowa膰 馃槑 zbiorniki os艂ony silnik i skrzynia ju偶 wyci膮gni臋te 馃槑
ZU-Met no mas racj臋. A si臋 dziwi臋 偶e wgl dostali艣my zgod臋 na prostowanie tej ramy bo nie do艣膰 偶e kabina uszkodzona to jeszcze rama mocno krzywa jak dla mnie w tym przypadku powinna by膰 ca艂ka na ale zd膮偶膮 si臋 i tak.
Miodek pojedzie na Afryk臋 馃檭
Dzochar91 bo u nas jak wjedzie na wag臋 to na jednej prawej b臋dzie 6t a na lewej 8 馃槂
Chodzi z was kto艣 na codzien w warsztacie w takim zegarku ? Daje rad臋 ?
ZU-Met ja nie chodz臋 ale znam ch艂opak贸w co na mechanicznym chodza w mibandach i daj膮 rad臋
Dzochar91 no w艂a艣nie 偶ona mi kupi艂a na rocznic臋 ale wydaje mi si臋 偶e po tygodniu b臋dzie wygl膮da艂 gorzej ni偶 jej po roku 馃榿
ZU-Met no troch臋 szeroki ale mo偶e si臋 sprawdzi, ja og贸lnie nie nosz臋 zegark贸w wi臋c nie jestem przyzwyczajony
Dzochar91 og贸lnie to nie jest du偶y tak tylko na zdj臋ciu wyszed艂 . Huawei band 6.
Dzochar91 ja mam ale to bardziej takie na wyj艣cie obr膮czki na codzien te偶 nie nosz臋 馃榿
ZU-Met ja obr膮czki nie 艣ci膮gam. Ca艂y czas nosze ale zegarek tylko od 艣wi臋ta 馃槑 zreszt膮 m贸j nie pasuje na codzienne noszenie 馃ぃ
Miodek ja obr膮czki nie nosz臋 z. przyzwyczajenia jak je藕dzi艂em ci臋偶ar贸wka. Jak skaczesz z naczepy i si臋 trzymasz to jak Ci si臋 zaczepi zostanie albo palec albo zerwie sk贸r臋 馃槰
ZU-Met no to si臋 zgadza. Kumpel jest elektrykiem i raz mu si臋 zwarlo do gdzie艣 w aucie i troch臋 mu si臋 przyklei艂a do palca od tego czasu nie nosi
Miodek m贸j szwagier mia艂 nadci膮gniety przez ok 3tyg zaczepi艂a si臋 i na szcz臋艣cie zosta艂a w r臋kawiczce 馃檪
Rama przygotowana do prostowania. Te szyny w posadzce s艂u偶膮 do przymocowywania narz臋dzi do prostowania wszystko jest kompatybilne z si艂ownikami hydraulicznymi
Miodek we藕 to potem posk艂adaj 偶eby 偶adna 艣rubka nie zosta艂a 馃榿馃榿
Miodek jak dosz艂o do takiego skrzywienia? Ja rozumiem 偶e ci膮gnik pracuje pod r贸偶nymi obci膮偶eniami ale ten to co kozio艂ki zaliczy艂 czy ostro driftowal z naczepa?
Hipcio posk艂ada膰 posk艂adasz ale p贸藕niej si臋 zastanawiasz gdzie nie da艂e艣 a jak zabraknie to gdzie wpad艂a i co mo偶e rozwali膰 馃ぃ