Ale mi smutno chwila nieuwagi jakas iskra. Zapali艂a si臋 ta g膮bka oddzielaj膮ca .Dobrze 偶e tylko tyle.
ZU-Met a ga艣nica gdzie?? 馃榾 Dokupisz i wytniesz sobie tam gdzie maj膮 rzeczy dla tapicer贸w maj膮 takie g膮bki
ZU-Met mi pies u klienta pogryz艂 i zakopa艂 te偶 dorabia艂em 馃ぃ
ZU-Met Mam taki sam zestaw ju偶 z 8 lat.
Boguslaw pewnie nie m贸g艂 znale藕膰
Boguslaw nie by艂o mnie bo pospawalem i poszed艂em co艣 innego robi膰 a to si臋 nie pali艂o tylko od temperatury topi艂o.
Boguslaw A mi u klienta wiatr na dworze porwa艂. Zosta艂o bez
Stal-Fun bez tej g膮bki s艂abo bo jak podniesiesz za r膮czk臋 to wysypuj膮 si臋 g艂贸wnie te ma艂e na 1/4
ZU-Met
Z tego co mi wiadomo to profil 100x100x3 a ten w poziomie jest kombinowy z tego samego profila. P贸ki co to przez drugi rok jest git
Connor dzi臋ki ale ja w ca艂o艣ci z metalu b臋d臋 robi艂 .
Idzie podsufitka
Historia czy kto艣 z tu obecnych te czasy pami臋ta, my艣l臋 偶e tylko nieliczni 馃槳馃槳, ja si臋 na tym wychowa艂em i nie wiem co to znaczy pokolenie Tik Toka 馃ぃ
Boguslaw ja ju偶 mia艂em normalny rysunek techniczny techniki kre艣lenia ju偶 nie by艂o
Boguslaw ja mia艂em w zawod贸wce nauczyciela.od rysunku technicznego kt贸ry oczyl mojego tat臋 przyk艂ada艂 du偶o uwagi do naszych rysunk贸w a bro艅 bo偶e 偶eby rysunek nie przebi艂 na nast臋pna stron臋.馃榿馃ぃ馃槑 Ale dzi臋ki niemu rysunek mam opanowany 馃槑
Boguslaw Na AGH na mechanice i budowie maszyn w 2012 roku rysowali艣my tradycyjnie, krzywiki burmestra te偶 si臋 u偶ywa艂o. Generalnie mimo 偶e CAD by艂 ju偶 powszechny na zaj臋ciach akceptowane by艂y tylko rysunki r臋czne.
13 z艂 za metr 馃檭 Ale niby ma ju偶 i艣膰 w d贸艂 przy kolejnych dostawach s
Taka sobie teren贸wka, miejski suw za 600tys 馃ぃ馃ぃ
Boguslaw zmieniasz t膮 nive na coraz lepsze
Boguslaw Ciekawe czy miejsce utopienia hammera ten merc by przejecha艂.
Alaxa9900 nie ma opcji tak jak w opisie miejski suw 馃ぃ馃榾
Alaxa9900 nie przejwchalby tan si臋 kontrolka za艣wieci i wy艂膮cza si臋 tryb awaryjny Niemcy nigdy nie osi膮gneli tego co np. land Cruiser czy patrol itp. Samochodu kt贸re Ci臋 poinformuja co pad艂o ale wr贸c膮 do domu normalnie a nie na lawecie.
Bogus艂aw w ostatnim czasie co艣 cz臋sto kr臋ci przy mercedesach, co艣 kombinuje. Remont Nivy b臋dzie w stylu Mercedesa.
Dreyse_r robili艣my serwis Mercedesa w Rzesz贸wie st膮d takie cz臋ste wizyty tam, nie ma to zwi膮zku z projektem niva 馃榾