ZU-Met Mam taki sam zestaw ju偶 z 8 lat.
Boguslaw nie by艂o mnie bo pospawalem i poszed艂em co艣 innego robi膰 a to si臋 nie pali艂o tylko od temperatury topi艂o.
Stal-Fun bez tej g膮bki s艂abo bo jak podniesiesz za r膮czk臋 to wysypuj膮 si臋 g艂贸wnie te ma艂e na 1/4
ZU-Met
Z tego co mi wiadomo to profil 100x100x3 a ten w poziomie jest kombinowy z tego samego profila. P贸ki co to przez drugi rok jest git
Connor dzi臋ki ale ja w ca艂o艣ci z metalu b臋d臋 robi艂 .
Idzie podsufitka
Historia czy kto艣 z tu obecnych te czasy pami臋ta, my艣l臋 偶e tylko nieliczni 馃槳馃槳, ja si臋 na tym wychowa艂em i nie wiem co to znaczy pokolenie Tik Toka 馃ぃ
Boguslaw ja ju偶 mia艂em normalny rysunek techniczny techniki kre艣lenia ju偶 nie by艂o
Boguslaw ja mia艂em w zawod贸wce nauczyciela.od rysunku technicznego kt贸ry oczyl mojego tat臋 przyk艂ada艂 du偶o uwagi do naszych rysunk贸w a bro艅 bo偶e 偶eby rysunek nie przebi艂 na nast臋pna stron臋.馃榿馃ぃ馃槑 Ale dzi臋ki niemu rysunek mam opanowany 馃槑
Boguslaw Na AGH na mechanice i budowie maszyn w 2012 roku rysowali艣my tradycyjnie, krzywiki burmestra te偶 si臋 u偶ywa艂o. Generalnie mimo 偶e CAD by艂 ju偶 powszechny na zaj臋ciach akceptowane by艂y tylko rysunki r臋czne.
13 z艂 za metr 馃檭 Ale niby ma ju偶 i艣膰 w d贸艂 przy kolejnych dostawach s
Taka sobie teren贸wka, miejski suw za 600tys 馃ぃ馃ぃ
Boguslaw zmieniasz t膮 nive na coraz lepsze
Boguslaw Ciekawe czy miejsce utopienia hammera ten merc by przejecha艂.
Alaxa9900 nie ma opcji tak jak w opisie miejski suw 馃ぃ馃榾
Alaxa9900 nie przejwchalby tan si臋 kontrolka za艣wieci i wy艂膮cza si臋 tryb awaryjny Niemcy nigdy nie osi膮gneli tego co np. land Cruiser czy patrol itp. Samochodu kt贸re Ci臋 poinformuja co pad艂o ale wr贸c膮 do domu normalnie a nie na lawecie.
Bogus艂aw w ostatnim czasie co艣 cz臋sto kr臋ci przy mercedesach, co艣 kombinuje. Remont Nivy b臋dzie w stylu Mercedesa.
Dreyse_r robili艣my serwis Mercedesa w Rzesz贸wie st膮d takie cz臋ste wizyty tam, nie ma to zwi膮zku z projektem niva 馃榾
Dzochar91 Kiedy艣 je藕dzi艂em takim G i nie mog臋 powiedzie膰 z艂ego s艂owa auto nie do zdarcia. Wiadomo Niemcy troszk臋 poszli z ta klasa G w kierunku luksusu a szkoda bo starsze wersj臋 s膮 naprawd臋 terenowe.
Jest kto艣 w posiadaniu Fiata Fiorino Cargo b膮d藕 innego tego typu autko? Jestem ciekaw czy 3m profila zmie艣ci si臋 od tylnych drzwi a偶 do n贸g pasa偶era. Paka ma 1.5m d艂ugo艣ci i obstawiam 偶e nie ale ciekawi mnie jaka tam jest d艂ugo艣膰 馃槄馃
Connor ja w tzw kr贸tkim caddy od n贸g pasa偶era do tylnej klapy zmie艣ci艂em na p艂asko blachy 3mm d艂ugo艣ci po 3m,poszly pod siedzenie
Connor ja mam Berlingo 2012r zwykle to 3mb profil wchodzi bez problemu jak z艂o偶ysz siedzenie pasa偶era. Ale jakby艣 szuka艂 to kup przed艂u偶any. Te fiaty i inne takie ma艂e to tylko ciastka wozi膰.
Alaxa9900 ogladnij nowego land Cruiser kt贸ry kosztuje tyle co ta g klas i zobaczysz co oferuje oraz jak daje w terenie. Tak ten model jest jedyny twardy ale bardzo ma艂o spotykany bo drogi i trudno dost臋pny.on chyba ma 2 Ori blokady
Alaxa9900 i tu masz racj臋 je藕dzi艂em te偶 starym modelem G na poligonie z silnikiem 3litry benzyna i to co wyprawia艂 to szok, te nowe do Dubaju na lans robi膮 馃榾