ZU-Met b臋dzie ocynk ?
Dzochar91 taki jest plan 偶eby to chwil臋 posta艂o 馃檪
Dzochar91 nie wiem belka by艂a z 4 bo taki profil zosta艂 ale nogi nie pietam bo to by艂o ze dwa lata temu jak pracowa艂em na etacie
ZU-Met w艂a艣nie mia艂em pisa膰 偶e ja bym nogi zrobi艂 z 2 mm a g贸rna belk臋 albo prostok膮t 6080 z 3 albo 6060*4
Dzochar91 ta g贸rna belka trzyma w艂a艣nie ca艂o艣膰 bo te blachy s膮 z 8 albo 10 to raczej nie b臋d膮 pracowa艂y .
ZU-Met no dlatego napisa艂em wy偶ej jak ja bym to zrobi艂
Dzochar91 teraz maja by膰 hu艣tawka i jakie艣 bociane gniazdo ale p贸藕niej taka z oparciem jak dzieciaki dorosn膮 馃檪 robi臋 nogi z 2 i belka 4
ZU-Met i b臋dzie na lata 馃憣
Ale mi smutno chwila nieuwagi jakas iskra. Zapali艂a si臋 ta g膮bka oddzielaj膮ca .Dobrze 偶e tylko tyle.
ZU-Met a ga艣nica gdzie?? 馃榾 Dokupisz i wytniesz sobie tam gdzie maj膮 rzeczy dla tapicer贸w maj膮 takie g膮bki
ZU-Met mi pies u klienta pogryz艂 i zakopa艂 te偶 dorabia艂em 馃ぃ
ZU-Met Mam taki sam zestaw ju偶 z 8 lat.
Boguslaw pewnie nie m贸g艂 znale藕膰
Boguslaw nie by艂o mnie bo pospawalem i poszed艂em co艣 innego robi膰 a to si臋 nie pali艂o tylko od temperatury topi艂o.
Boguslaw A mi u klienta wiatr na dworze porwa艂. Zosta艂o bez
Stal-Fun bez tej g膮bki s艂abo bo jak podniesiesz za r膮czk臋 to wysypuj膮 si臋 g艂贸wnie te ma艂e na 1/4
ZU-Met
Z tego co mi wiadomo to profil 100x100x3 a ten w poziomie jest kombinowy z tego samego profila. P贸ki co to przez drugi rok jest git
Connor dzi臋ki ale ja w ca艂o艣ci z metalu b臋d臋 robi艂 .
Idzie podsufitka
Historia czy kto艣 z tu obecnych te czasy pami臋ta, my艣l臋 偶e tylko nieliczni 馃槳馃槳, ja si臋 na tym wychowa艂em i nie wiem co to znaczy pokolenie Tik Toka 馃ぃ
Boguslaw ja ju偶 mia艂em normalny rysunek techniczny techniki kre艣lenia ju偶 nie by艂o
Boguslaw ja mia艂em w zawod贸wce nauczyciela.od rysunku technicznego kt贸ry oczyl mojego tat臋 przyk艂ada艂 du偶o uwagi do naszych rysunk贸w a bro艅 bo偶e 偶eby rysunek nie przebi艂 na nast臋pna stron臋.馃榿馃ぃ馃槑 Ale dzi臋ki niemu rysunek mam opanowany 馃槑
Boguslaw Na AGH na mechanice i budowie maszyn w 2012 roku rysowali艣my tradycyjnie, krzywiki burmestra te偶 si臋 u偶ywa艂o. Generalnie mimo 偶e CAD by艂 ju偶 powszechny na zaj臋ciach akceptowane by艂y tylko rysunki r臋czne.