ZU-Met a no to spoko, bo klient się pytał czy że stali czarnej mu to zrobię ale nic narazie nie odpisałem więc powiem, że ogarnę.
Dzochar91 chodzi o to, że nie widziałem szkła ze stalą czarna, zawsze szkło i nierdzewka
Gasparg na luzie działaj w czarnej. Zobacz na profilu @Jeklowo często takie dodawał.
Dzochar91 dzięki za info! 💪
Gasparg Jak nie masz robót na jakieś seryjne wiercenie i nie robisz jakiś grubych konstrukcji to nie ma potrzeby inwestować w coś nowego z gownolitu (nowe delikatne ale też dają radę) Wiadomo pięknie wygląda taki warsztat z tylko nowym sprzętem w ładnym pomieszczeniu.
Dzisiaj pierwszy dzień od dłuższego czasu spowrotem na warsztacie, przyczyna? Trzeba było trochę "tirem" pojeździć 😂 Efekty dzisiejszej pracy, stolik kawowy i zacząłem spawać balustrady.
Gasparg bravo Ty
Gasparg Gruba robota przy wtorku
Gasparg I już są efekty 💪oby tak dalej ^^
Gasparg sprzedaj Tira i kup porządny stół spawalniczy GPPH
Gasparg ładnie ale na przyszłość staraj się dawać szwy do podłogi żeby byly niewidoczne 🙂
Boguslaw a dziękuję 🙂 bravo ja!
AkamanoxD no coś się zaczyna już dziać 😄
Boguslaw czekam aż, będą fundusze z urzędu pracy, wtedy stół będzie 🙂
ZU-Met wiem, ale i tak bez różnicy bo boczne będzie widać 🙂 najwyżej przeszlifuje 🙂
Gasparg Widac nie widac ale najlepiej się starac je ukryć
ZU-Met Ty nie krzycz na niego bo ja musialem też Cię prosić żebyś czyścił profile a nie robił zdjęć zardzewialkom
Boguslaw ale sam przyznałes że jak ocynkowali i pomalowali to mimo że zardzewiałe to wyglądało ładnie. Poprostu chce żeby się chłopak dziadowstwa nie uczył 😂
ZU-Met spokojnie, aż taki zielony nie jestem.
Gasparg Nie mówię że zielony ale część ludzi nie zwraca na to uwagi.