Kiprowalismy we 2 na raz obok siebie i ja stałem jak biała scania i podjeżdżając najechałem na kamień, który wystrzelił w ziomka obok, dobrze, że była osłona bo było by po baku 🙉
Gasparg Kij z bakiem dobrze że jego tam nie było
Gasparg o matko to był czalenge adrenalina 1000 %
Gasparg robota na spawanie by była 😁
ZU-Met ja Kiprowałem, ten z zielonej podjechał z mojej lewej i jak odjeżdżałem to akurat w niego trafiłem jak się zatrzymał, ja odjechałem i w moje miejsce biała wskoczyła. Ale ziomek miał nauczkę, żeby nie wpierdzielać się obok jak ktoś kipruje 😉
Gasparg gdzie jeździłeś z tymi burakami bo ja często w krasnym cukier ładowałem do Gdańska na kontener
ZU-Met stargard, cukrownia Kluczewo
Gasparg Nie byłem nigdy
Panowie mam pytanie, może i głupie ale kto pyta nie błądzi. dlaczego balustrady ze szkłem robi się ze stalą nierdzewna a nie czarna? Chodzi tu o estetykę czy może właściwości termiczne stali ( rozszerzalność pod wpływem temperatury)?
Gasparg Ze tylko z nierdzewna ???
Gasparg nie robi się tylko z nerdzewki. Czarna też robiłem ale ogólnie nierdzewna droższa i szyba też chodzi pewnie o jakiś prestiż. Nie ma to znaczenia czarna stał zachowuje się tak samo. Chyba że chodzi Ci o malowana nierdzewna to nie trzeba cynkowac i jakość po malowaniu jest dużo lepsza.
Dzochar91 chodzi o to, że nie widziałem szkła ze stalą czarna, zawsze szkło i nierdzewka
ZU-Met a no to spoko, bo klient się pytał czy że stali czarnej mu to zrobię ale nic narazie nie odpisałem więc powiem, że ogarnę.
Gasparg na luzie działaj w czarnej. Zobacz na profilu @Jeklowo często takie dodawał.
Dzochar91 dzięki za info! 💪
Gasparg Jak nie masz robót na jakieś seryjne wiercenie i nie robisz jakiś grubych konstrukcji to nie ma potrzeby inwestować w coś nowego z gownolitu (nowe delikatne ale też dają radę) Wiadomo pięknie wygląda taki warsztat z tylko nowym sprzętem w ładnym pomieszczeniu.
Dzisiaj pierwszy dzień od dłuższego czasu spowrotem na warsztacie, przyczyna? Trzeba było trochę "tirem" pojeździć 😂 Efekty dzisiejszej pracy, stolik kawowy i zacząłem spawać balustrady.
Gasparg bravo Ty
Gasparg Gruba robota przy wtorku
Gasparg I już są efekty 💪oby tak dalej ^^
Gasparg sprzedaj Tira i kup porządny stół spawalniczy GPPH
Gasparg ładnie ale na przyszłość staraj się dawać szwy do podłogi żeby byly niewidoczne 🙂
Boguslaw a dziękuję 🙂 bravo ja!