Boguslaw Raczej chopper
Gasparg Oczywiście, ostatnio trochę mniej ale RM 125 nadal czeka na kolejne upalanie 😅
Connor po piękna maszyna, ja teraz miałem 400 DRZ 4T ale odstawałem w grupie (za ciężkie moto) i szukam właśnie 125 albo 250 2T, moja mnie namawia żebym turystyka kupił, żeby mogła że mną jeździć bo lubi a na crosie to słabo 😂
Stal-Fun rozglądałeś się z jakimś konkretnym modelem?
Gasparg Junak m12 mi chodzi po głowie
Junak pierwsze skojarzenia, motocykl pościgowy MO, a ten junak M12 to bardzo ładnie odświeżona wersja, na plus jest to, że silnik to chińczyk i o nowe części do niego to nie problem, małe spalanie, i bez prawka kat. A można śmigać 🙂
Gasparg Właśnie o to mi chodzi ze na B tym można jeździć
Gasparg Moj wujek ma tego junaka nowego całkiem sympatyczny jest
ZU-Met też tak uważam, że warty swojej ceny, terwz te chińczyki tak się nie psują, części od groma i wygląd petarda, jeśli cały jest na czarno 🙂
Gasparg No fajny on ma jeszcze sakwy z tyłu kozak.
Gasparg Mam nadzieje że w tym roku sobie kupię takiego i ruszę w trasę 😁
Stal-Fun zrób trasę jak Youtuber AdBuster pojechał właśnie takim junakiem na nordkapp 💪
Gasparg Nie no nie odrazu
Stal-Fun od razu nie, ale takie odważne plany można mieć 😄
Stal-Fun Zapraszam ze mną już 7 rok jeżdżę co wakacje po Europie. W tym roku Albańskie góry.
Gasparg Wsumie też jest yutuberem 🤣
Dzochar91 haha taa, ile wyświetleń by miał wtedy :]
Dzochar91 będzie trzeba zawieźć do wysuszenia 🙂
Gasparg Ja jeżdżę BMW r1200rt.
Alaxa9900 piękna maszyna, boxer na wale kardana, powiedz mi bo słyszałem że ten model ma problemy z wyciekami oleju, miałeś jakieś ustarkk czy odpukać? A druga sprawa bo nigdy nie jeździłem turystykiem, czy słychać radio jak jedziesz czy to zbędny bajer?
Alaxa9900 To bym Cię chyba nie dogonił 125
2021 Kosovo.
Alaxa9900 No jest kawałek maszynki 👌 🏍️ Za dzieciaka coś tam się nielegalnie polatalo jawka później ogarem, mz250 ale przez to że młodszego brata tak ciągnęło do dwóch kółek. I to by było na tyle "maszyn" z dzieciństwa 😁😁
Alaxa9900 piękny sprzęt 👍💪
Stal-Fun heh ten chińczyk słabo się nadaje na takie trasy
Stal-Fun Spokojnie my jeździmy max 110km/h autostrad i drogi szybkiego ruchu unikamy.