Stal-Fun co za mierzasz kupić? Jakie motocykle Cię interesują?
Gasparg Raczej chopper
Stal-Fun bravo tylko co chcesz kupić
Boguslaw Raczej chopper
Stal-Fun rozglądałeś się z jakimś konkretnym modelem?
Gasparg Oczywiście, ostatnio trochę mniej ale RM 125 nadal czeka na kolejne upalanie 😅
Connor po piękna maszyna, ja teraz miałem 400 DRZ 4T ale odstawałem w grupie (za ciężkie moto) i szukam właśnie 125 albo 250 2T, moja mnie namawia żebym turystyka kupił, żeby mogła że mną jeździć bo lubi a na crosie to słabo 😂
Gasparg Junak m12 mi chodzi po głowie
Junak pierwsze skojarzenia, motocykl pościgowy MO, a ten junak M12 to bardzo ładnie odświeżona wersja, na plus jest to, że silnik to chińczyk i o nowe części do niego to nie problem, małe spalanie, i bez prawka kat. A można śmigać 🙂
Gasparg Właśnie o to mi chodzi ze na B tym można jeździć
Gasparg Moj wujek ma tego junaka nowego całkiem sympatyczny jest
ZU-Met też tak uważam, że warty swojej ceny, terwz te chińczyki tak się nie psują, części od groma i wygląd petarda, jeśli cały jest na czarno 🙂
Gasparg No fajny on ma jeszcze sakwy z tyłu kozak.
Gasparg Mam nadzieje że w tym roku sobie kupię takiego i ruszę w trasę 😁
Stal-Fun zrób trasę jak Youtuber AdBuster pojechał właśnie takim junakiem na nordkapp 💪
Gasparg Nie no nie odrazu
Stal-Fun od razu nie, ale takie odważne plany można mieć 😄
Stal-Fun Zapraszam ze mną już 7 rok jeżdżę co wakacje po Europie. W tym roku Albańskie góry.
Gasparg Wsumie też jest yutuberem 🤣
Dzochar91 haha taa, ile wyświetleń by miał wtedy :]
Dzochar91 będzie trzeba zawieźć do wysuszenia 🙂
Gasparg Ja jeżdżę BMW r1200rt.
Alaxa9900 piękna maszyna, boxer na wale kardana, powiedz mi bo słyszałem że ten model ma problemy z wyciekami oleju, miałeś jakieś ustarkk czy odpukać? A druga sprawa bo nigdy nie jeździłem turystykiem, czy słychać radio jak jedziesz czy to zbędny bajer?
Alaxa9900 To bym Cię chyba nie dogonił 125