Dzochar91 Z tego co widzę to zrobili dobrze tylko stół leży "do góry kołami" na stole 😂🤣

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1288

Andrzej_eM nie do końca bo na dwóch jest na boku🙂

Andrzej_eM Z tego co ja widzę to nie, bo na dwóch różnych rzutach jest obu stron zgrzew

Andrzej_eM Przyjrzyj się dokładnie ,

ZU-Met nie tylko.

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1072

Dzochar91 To nie jest wina spawacza tylko tego co to źle ułożył do wypalenia laserem

Stal-Fun Ja nigdzie nie napisałem że wina spawacza !

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1072

Dzochar91 No w sumie racja

• MiodekRanga 25

Poziom 215

ZU-Met Robilem z tatą kratownice do okna i mówię obróć ten profil żeby nie było widać zgrzewu. On się pyta po co.🤔 A po to żeby było ładnie i estetycznie nie może być tego widać... 😁😂😎

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1072

Miodek No właśnie stare pokolenie tego nie wie ze czasy się zmieniły ze to nie komuna ze byle jak się ukleilo i klient zadowolony ze wogóle ma. Każdy teraz patrzy na jakoś i trzeba się dostosować do tego

• BoguslawRanga 33

Poziom 1029

Stal-Fun też odwracam profile szwem w tą stronę gdzie go nie widać ale ja jestem z najgorszego okresu tzn pogranicze
                        Koniec komuny i początek wolnego świata motorem jeździłem jak paliwo na kartki było pamięta to ktoś z Tu obecnych???

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1288

Miodek jak bym swojego słyszał, kto to będzie widzial🙂 albo ale to wyglaskales🙂 15 lat temu też robił kilka lat przy ogrodzeniach to wszystko kamieniem szlifowane i było super, lamelka to tylko noże ostrzyli w zakładzie 🤣

Boguslaw Dla nas młodych to era dinozaurów była, 😅☺️

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1288

Dzochar91 oj tak 3 dni za.oknami stać i kupić takie 300x300 to dla mnie nie do pomyślenia🙂

Boguslaw Boguslaw Dziwne, bo polajkowales gościa który napisał że pająk był spawany do góry nogami, a w rzeczywistości profile są na nim ułożone na zdj szwem do siebie i na bok więc jak go nie postawi zawsze będzie widać ten szef,

• BoguslawRanga 33

Poziom 1029

Dzochar91 ja nie dojrzałem na tych zdjęciach jak to jest chyba z rozpędu polajkowalem. Wycofać 😀???

Boguslaw Wiesz ,to już Twoja sprawa, nie chodzi o lajk

ZU-Met dziś jak kurier spóźnia się godzinę to już wnerw a nie jakieś stanie za czymś 🤣

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1288

Dzochar91 wiadomo jak nie kupisz w jednym sklepie to w 10 innych jest 🙂

ZU-Met Tez dużo zamawiasz ??