ZU-Met nie tylko.

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1076

Dzochar91 To nie jest wina spawacza tylko tego co to źle ułożył do wypalenia laserem

Stal-Fun Ja nigdzie nie napisałem że wina spawacza !

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1076

Dzochar91 No w sumie racja

• MiodekRanga 25

Poziom 217

ZU-Met Robilem z tatą kratownice do okna i mówię obróć ten profil żeby nie było widać zgrzewu. On się pyta po co.🤔 A po to żeby było ładnie i estetycznie nie może być tego widać... 😁😂😎

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1076

Miodek No właśnie stare pokolenie tego nie wie ze czasy się zmieniły ze to nie komuna ze byle jak się ukleilo i klient zadowolony ze wogóle ma. Każdy teraz patrzy na jakoś i trzeba się dostosować do tego

• BoguslawRanga 33

Poziom 1030

Stal-Fun też odwracam profile szwem w tą stronę gdzie go nie widać ale ja jestem z najgorszego okresu tzn pogranicze
                    Koniec komuny i początek wolnego świata motorem jeździłem jak paliwo na kartki było pamięta to ktoś z Tu obecnych???

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1290

Miodek jak bym swojego słyszał, kto to będzie widzial🙂 albo ale to wyglaskales🙂 15 lat temu też robił kilka lat przy ogrodzeniach to wszystko kamieniem szlifowane i było super, lamelka to tylko noże ostrzyli w zakładzie 🤣

Boguslaw Dla nas młodych to era dinozaurów była, 😅☺️

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1290

Dzochar91 oj tak 3 dni za.oknami stać i kupić takie 300x300 to dla mnie nie do pomyślenia🙂

Boguslaw Boguslaw Dziwne, bo polajkowales gościa który napisał że pająk był spawany do góry nogami, a w rzeczywistości profile są na nim ułożone na zdj szwem do siebie i na bok więc jak go nie postawi zawsze będzie widać ten szef,

• BoguslawRanga 33

Poziom 1030

Dzochar91 ja nie dojrzałem na tych zdjęciach jak to jest chyba z rozpędu polajkowalem. Wycofać 😀???

Boguslaw Wiesz ,to już Twoja sprawa, nie chodzi o lajk

ZU-Met dziś jak kurier spóźnia się godzinę to już wnerw a nie jakieś stanie za czymś 🤣

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1290

Dzochar91 wiadomo jak nie kupisz w jednym sklepie to w 10 innych jest 🙂

ZU-Met Tez dużo zamawiasz ??

ZU-Met Tez dużo zamawiasz ??

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1290
                                              • Edytowany

Dzochar91 no zdarza się, teraz zamówiłem na alledrogo kołki fischer 10x50 po 1.15 a u siebie w sklepie identyczne 3.8
                                              .

• MiodekRanga 25

Poziom 217

Stal-Fun No dokładnie. 😁 Trzeba iść w jakość nie ilość 😎

ZU-Met no u mnie to samo w porównaniu do stacjonarnego to maskara jaka przebitka z cenami,