ZU-Met Robilem z tatą kratownice do okna i mówię obróć ten profil żeby nie było widać zgrzewu. On się pyta po co. A po to żeby było ładnie i estetycznie nie może być tego widać...
Miodek No właśnie stare pokolenie tego nie wie ze czasy się zmieniły ze to nie komuna ze byle jak się ukleilo i klient zadowolony ze wogóle ma. Każdy teraz patrzy na jakoś i trzeba się dostosować do tego
Stal-Fun też odwracam profile szwem w tą stronę gdzie go nie widać ale ja jestem z najgorszego okresu tzn pogranicze
Koniec komuny i początek wolnego świata motorem jeździłem jak paliwo na kartki było pamięta to ktoś z Tu obecnych???
Miodek jak bym swojego słyszał, kto to będzie widzial albo ale to wyglaskales 15 lat temu też robił kilka lat przy ogrodzeniach to wszystko kamieniem szlifowane i było super, lamelka to tylko noże ostrzyli w zakładzie
BoguslawBoguslaw Dziwne, bo polajkowales gościa który napisał że pająk był spawany do góry nogami, a w rzeczywistości profile są na nim ułożone na zdj szwem do siebie i na bok więc jak go nie postawi zawsze będzie widać ten szef,