Darko ale bez ocynku to musisz spawać na szczelnie bo zardzewieja szybko
ZU-Met No to super masz cynkownie w takim razie. A jeśli można zapytać jak to cenowo wychodzi?
Miodek 2.5netto ocynk 8% obróbka a z malowaniem to różnie za te dwie zapłaciłem 850zl np.
Stal-Fun 120 to i ja bym nie woził.
ZU-Met No wlasnie to się nie dziw
Darko Ja cztery lata spawalem profile ocynkowane i może dlatego też mam taki uraz. Zdrowie wazniejsze
Stal-Fun Bylem ostatnio odebrać malowanki z lakiernia. Był też koleś co przyjechał po swoje mówi że on tylko i wyłącznie robi z ocynkowanego profilu... Masakra zdrowia szkoda... A koleś mam ludzi od tego 😅
Stal-Fun wcale się nie dziwię. Ty masz za to łóżkowy profil a u mnie tylko cała paczkę mogę kupić .
Miodek A daj spokój jeszcze pewnie spawane w ceowniku a ocynk galwaniczny
ZU-Met Ja kupuje na sztuki a nawet na metry
Stal-Fun No a u mnie w żadnym składzie ponoć się nie opłaca ściągać bo mało kto pyta 😭
ZU-Met Kiepski skład
Stal-Fun 4 składu mam z czego jest Kadex i Centrostal czyli jedne z większych. Mają tylko w stal produkt ale tylko na całe paczki .
ZU-Met To lipa trochę. Bardziej nastawieni na wiekszych odbiorców
Stal-Fun To jest ogólnie taka hurtownia że tylko dla firm na fv
ZU-Met To wszystko wyjaśnia
Dzisiaj dwie podstawowy pod stolik i chyba rtv gotowe. Będzie złoto zobaczymy jaki mają ten nowy kolor 🤣
ZU-Met Dluga dniówka do 19 😅
ZU-Met Najładniejszy złoty proszkowy plus bezbarwny połysk
Dzochar91 No tak wyszło, przeważnie robię do 18 ale jutro rano mają to malować to trzeba było dziś skończyć
Darko bezbarwny też proszek?
Darko.no ale ten złoty to tylko z nazwy 😁😉
Darko Bez urazy ale nie przekonuje mnie ten kolor. Grunt ze klientowi się podoba. Dla mnie to nie jest zloty tylko odcień żółtego