ZU-Met To masz fajnie. Ja niestety nie chcę robić w tym syfie
Stal-Fun 120 to i ja bym nie woził.
Darko ale bez ocynku to musisz spawać na szczelnie bo zardzewieja szybko
ZU-Met No to super masz cynkownie w takim razie. A jeśli można zapytać jak to cenowo wychodzi?
Miodek 2.5netto ocynk 8% obróbka a z malowaniem to różnie za te dwie zapłaciłem 850zl np.
ZU-Met No wlasnie to się nie dziw
Darko Ja cztery lata spawalem profile ocynkowane i może dlatego też mam taki uraz. Zdrowie wazniejsze
Stal-Fun Bylem ostatnio odebrać malowanki z lakiernia. Był też koleś co przyjechał po swoje mówi że on tylko i wyłącznie robi z ocynkowanego profilu... Masakra zdrowia szkoda... A koleś mam ludzi od tego 😅
Stal-Fun wcale się nie dziwię. Ty masz za to łóżkowy profil a u mnie tylko cała paczkę mogę kupić .
Miodek A daj spokój jeszcze pewnie spawane w ceowniku a ocynk galwaniczny
ZU-Met Ja kupuje na sztuki a nawet na metry
Stal-Fun No a u mnie w żadnym składzie ponoć się nie opłaca ściągać bo mało kto pyta 😭
ZU-Met Kiepski skład
Stal-Fun 4 składu mam z czego jest Kadex i Centrostal czyli jedne z większych. Mają tylko w stal produkt ale tylko na całe paczki .
ZU-Met To lipa trochę. Bardziej nastawieni na wiekszych odbiorców
Stal-Fun To jest ogólnie taka hurtownia że tylko dla firm na fv
ZU-Met To wszystko wyjaśnia
Dzisiaj dwie podstawowy pod stolik i chyba rtv gotowe. Będzie złoto zobaczymy jaki mają ten nowy kolor 🤣
ZU-Met Dluga dniówka do 19 😅
ZU-Met Najładniejszy złoty proszkowy plus bezbarwny połysk
Dzochar91 No tak wyszło, przeważnie robię do 18 ale jutro rano mają to malować to trzeba było dziś skończyć