ZU-Met No ładnie, też montowałem raz tak od czoła to powiem Ci trzeba się trochę orobić, jeszcze jak brak jakiejkolwiek kata to już maskara
Dzochar91 ja ostatnio wszystko tak montuje. Najgorzej jak jest steropian I trzeba dawać kontry
ZU-Met Ile kasy doliczasz jak montaż do czoła
Dzochar91 50zl z metra więcej za balustrade
ZU-Met zacne wykonanie milordzie.😎💪
Kończyliśmy już w szarówkę a graty zbierane przy latarkach ale wisi . Ciężki dzień ale jestem zadowolony wszystko pasowało, klient zadowolony i ma polecać dalej 🙂
ZU-Met I tak ma być! Gratulacje! Też będę cię polecał 🖐️
ZU-Met I kasa się zgadza, kolejnych projektów.
AkamanoxD ten taras był w 4 częściach to w miarę ale tego trapeza to było trochę kiepsko podzielić na więcej niż dwie. W 3 musieliśmy go na górę wciągać bo niewygodny
Dzochar91 Po to się robi żeby się zgadzało🙂 ale to takie przekładanie z kupki na kupkę bo trochę towaru na placu część na ocynkowni i malarni 🙂
ZU-Met Rozumiem Ważne że Wam się udało! No i efekt Wow. No i co najważniejsze.. Klient zadowolony 💪
ZU-Met I tak że nie czekasz na kasę 30 dni 😉
Dzochar91 też racja nie wiem jak z firmami będzie ale u prywaciarza to zawsze po robocie kasa jest
ZU-Met no ja tak czekam 😉
AkamanoxD no udało się, staram się robić tak żeby łatwo ogarnąć w dwie osoby. Właściciel pomagał nam tylko na dole przypinać pasy
ZU-Met Każda pomoc jest potrzebna, nawet ta najmniejsza, kurde ale dziś mnie na mądrości naleciało 😅
AkamanoxD przydało by się jeździć we 3 żeby był ktoś taki przynies zanieś podaj
ZU-Met Rozumiem to bierz praktykanta i działaj. Rób mistrza i zarabiać na nauczaniu młodszego pokolenia. Bardzo miało jest miejsc pracy dla praktykanow. Może coś w tym kierunku zaczniesz?
AkamanoxD To nie takie chip siup, socjal, zaplecze no i dokumenty
AkamanoxD nie nie ja się do tego nie nadaje, a i chyba trzeba mieć jakies wykształcenie pedagogiczne
Dzochar91 Zgadza się. Aczkolwiek Jeśli uczysz w delegacji to nic z tych rzeczy nie trzeba aby papier byl tylko. Dokładniej trzeba się pytać mądrzejszych 😅