Montujemy 😁
ZU-Met po co otwory w tak widocznym miejscu na pochwycie
Dzochar91 no musi byc na rogu a czy z tej czy z tej to i tak bez znaczenia.
ZU-Met yyyy musi być ?? Ciekawe
Dzochar91 no robi sie poduszka powietrzna i sie tam nie ocynkuje. zawsze wierce w narożniku. Bo jak mają mi sami nawiercic to ja dziękuję 😂
ZU-Met no ja staram się nie wiercić a zrobić dużo większy otwór na końcu, wszystko zależy jaką długość "L"
Dzochar91 na końcu jest otwarty profil pod spodem wwiercone 20mm w słupek. Wszystko zależy jak powieszą ale od początku balustrady do końca to jest jedyny widoczny otwór.
Trochę stół za mały 😂
ZU-Met Robiłem taką w zeszłym roku.
ZU-Met taka barierkę mocujesz w dwóch punktach? 😀
Stal-Fun Twoja to taka regularna chyba byla a ta to taka z przypadku co wyjdziesz to sie wstawia😂
ZU-Met Bo sobie ułatwilem w pewien sposób. Jedną stronę która leci w lewo ciołem na górze i dole inne kąty i na stronie która leci w prawo też dwa inne kąty na górze i dole. Wystarczy roznica 5°
Stal-Fun Tak tylko że oni nie chcą takich samych tylko właśnie różne 😁
ZU-Met Gościu co mu robiłem balustradę też chciał różne 😁Jak zrobiłem mu po swojemu to był zachwycony. Nawet nie pisnoł ze coś nie tak.
Stal-Fun Ryzykownie. U mnie jak byś robil to bys wracał po inna bo jak juz sobie cos wymyślę to tak musi być. Dostala projekt, zaakceptowala to doszłam jak chcą.
ZU-Met Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana
Stal-Fun Ale to takie głupie ryzyko troche. 1200 za metr razy 5.5mb jednak podziękuję. Mam projekt ze wszystkimi wymiarami.
ZU-Met Nic co się sprawdza nie jest glupie. Ty masz projekt. Ja dostalem tylko zdjęcie poglądowe więc musiałem coś wymyślić
Stal-Fun No projekt mam bo zleciłem żeby ktoś mi go zrobił. Od klientki dostalem wytyczne ze mają być takie profile na mijankę każdy inaczej.
to balustrada na zewnątrz czy do wewnątrz ?
Jaco do wewnątrz. Na górze maja być jeszcze drzwi przesuwne oddzielające parter od piętra.
ZU-Met oo, fajny temat, to czekam na relacje z produkcji drzwi 😄