I pomontowane 😁
ZU-Met nie wygięło ci bramy po ocynku??
Hipcio Delikatnie 3 dolne profile wypchnęło na zewnątrz ale przed malowaniem naprostowalem. Trochę za długie te profile dałem bo 2.25.
Montujemy 😁
ZU-Met po co otwory w tak widocznym miejscu na pochwycie
Dzochar91 no musi byc na rogu a czy z tej czy z tej to i tak bez znaczenia.
ZU-Met yyyy musi być ?? Ciekawe
Dzochar91 no robi sie poduszka powietrzna i sie tam nie ocynkuje. zawsze wierce w narożniku. Bo jak mają mi sami nawiercic to ja dziękuję 😂
ZU-Met no ja staram się nie wiercić a zrobić dużo większy otwór na końcu, wszystko zależy jaką długość "L"
Dzochar91 na końcu jest otwarty profil pod spodem wwiercone 20mm w słupek. Wszystko zależy jak powieszą ale od początku balustrady do końca to jest jedyny widoczny otwór.
Trochę stół za mały 😂
ZU-Met Robiłem taką w zeszłym roku.
ZU-Met taka barierkę mocujesz w dwóch punktach? 😀
Stal-Fun Twoja to taka regularna chyba byla a ta to taka z przypadku co wyjdziesz to sie wstawia😂
ZU-Met Bo sobie ułatwilem w pewien sposób. Jedną stronę która leci w lewo ciołem na górze i dole inne kąty i na stronie która leci w prawo też dwa inne kąty na górze i dole. Wystarczy roznica 5°
Stal-Fun Tak tylko że oni nie chcą takich samych tylko właśnie różne 😁
ZU-Met Gościu co mu robiłem balustradę też chciał różne 😁Jak zrobiłem mu po swojemu to był zachwycony. Nawet nie pisnoł ze coś nie tak.
Stal-Fun Ryzykownie. U mnie jak byś robil to bys wracał po inna bo jak juz sobie cos wymyślę to tak musi być. Dostala projekt, zaakceptowala to doszłam jak chcą.
ZU-Met Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana
Stal-Fun Ale to takie głupie ryzyko troche. 1200 za metr razy 5.5mb jednak podziękuję. Mam projekt ze wszystkimi wymiarami.
ZU-Met Nic co się sprawdza nie jest glupie. Ty masz projekt. Ja dostalem tylko zdjęcie poglądowe więc musiałem coś wymyślić
Stal-Fun No projekt mam bo zleciłem żeby ktoś mi go zrobił. Od klientki dostalem wytyczne ze mają być takie profile na mijankę każdy inaczej.