Kolejny temat zamknięty😁
ZU-Met jak ogarniasz transport takiego gabarytu do klienta ?
Jaco a to akurat jechało na płasko na przyczepie 310szerokosci trochę przypał ale sie udało 😂 z tym ze to bylo wioska obok. Jak by musiało jechać dalej to w trójkąt do gory nie przekroczy 4m wys czyli na legalu🙂
ZU-Met a no też właśnie się zastanawiałem jaki jest limit do góry 😃 masz jakieś foty trójkata ? Musze sobie zrobić do swojej przyczepy i zbieram inspiracje 😅
Jaco zdjęć nie mam bo i trójkąta nie mam ale to pol godz i coś zrobisz belka na dole na szerokość przyczepy i stożek i połączone 3-4 poprzeczkami i gotowe. Co do ładunku to do tylu moze wystawac 2m poza obrys przyczepy na boki po 23cm (max 2.55m) a góra max 4m. Co do oznaczenia to musisz poczytać bo sa tablice takie bialo czerwone na ładunek.
Sobote mozna uznać za udaną, pomontowane😁 Do tego jakieś dodatki sie pojawiły i fajnie juz to wygląda.
ZU-Met montaż niewidoczny z możliwością demontażu?
ZU-Met pięknie wyszło 👍👍👍
Dzochar91 proste odcinki na kolki szybki montaż a reszta na klej. Łączone tylko do czoła tak jak na jednym zdjęciu.
Hipcio dzięki 👍
Lampy zamontowane elektryka tez juz zaczęta, wszystko czeka w pudełku na montaż. @Boguslaw będzie ok? 😁
ZU-Met osprzęt jak najbardziej, sam składasz rozdzielnie
Boguslaw nie, znajomy mi to wszystko robi. Zasilanie do skrzynki 5x6 gniazda 5x4 a gniazdka 3x2.5.
ZU-Met ok wszystko ksiazkowo
Boguslaw Te 5x4 to nie za grubo?
ZU-Met jest ok
ZU-Met robisz dla siebie to ma być grubo żebyś później nie żałował że przy oszczedziles kilka złotych a jest za mały przekrój i np tokarka nie chce śmigać lepiej dać z zapasem
Boguslaw Bo teraz mam w większości 4x2.5 i ogólnie nic się nie działo to trochę na ta 4 zrobiłem duże oczy jak kupił 😂
ZU-Met co mu tam przecież nie płaci 🤣🤣
ZU-Met w warsztacie ma być 5x4 i kropka, my w mieszkaniach do indukcji 7kW ciągniemy płaski przewod 5x2,5 ale to jest deweloperka i tak robią wszyscy, to jest prywatny warsztat i powinno być 5x4 bo robisz to dla siebie na lata😀
Dzochar91 no niby tak ale to syn brata ciotecznego. Robi tak zeby przy stole wigilijnym mu nie wypominał ze coś nie tak 😂
ZU-Met kurla dwa razy musiałen czytać kto to jest 😁
ZU-Met nie pij wódki to nie będziesz wypominał. 😁😉
Dzochar91 Ważne ze się udało😂
Dzochar91 wujka ojca matki brat 🤣🤣