Tango Termix to to samo co cormak i stiler tylko pod inną nazwą. To będziesz miał ten model co ja. Mam Cormaka bs 260 g
I zaczęło się 😁 Pierwsze moje schody
Tango kolego prawie takie jak moje, jaki profil dałeś?
Tango widzę schody ostatnio w modzie 😁
Tango projekt z głowy czy jakiś gotowe? Zabiegowe czy proste?
Boguslaw 60/40/3
Tango moje były z 60x20x2 teraz już z grubszego bym robił
Schody zabiegowe 12schodow, trzy skrętne i jeden wstępny. Dzięki koledze Robertowi, który podpowiedział jakiego on programu urzywa zrobiony projekt. I teraz realizacja
Tango podpowiesz jaki to program? Czyzny zhitov.ru?
Tango Cieszę się że moglem pomóc
ZU-Met schody x lite zapewne
Boguslaw to bardziej mi się zhitov podoba bo ten w darmowej wersji bardzo okrojony jest.
ZU-Met Bierzesz wersję na 15 minut i zdarzysz policzyć. Tu przynajmniej jest wszystko przejrzyście pokazane. Ze zhitov też korzystałem ale ten według mnie jest lepszy i większa bazę ma.
Stal-Fun a podrzucisz jakiś zrzut jak wyglądają te projekty, zhitov według mnie są wystarczające ale chętnie porównam
Zhitov.ru
ZU-Met Pewnie że tak. W zithov np przy schodach kominkowych jest kiepskie polaczenie profili przy zabiegowych schodach. Wiem bo już to przerabiałem. Drugi raz w zithov bym już nie robil. Jak będzie trzeba to pełną wersję też kupie a warto bo caly czas aplikacja jest rozbudowywana
ZU-Met Tu masz przykład schodów kominkowych. Porównaj sobie z zhitov i przyznasz mi rację
Stal-Fun co masz na myśli kiepskie połączenie profili?
ZU-Met Jutro Ci zrobie zrzut i wyjaśnię o co chodzi. Brzydko to wygląda
Stal-Fun Ok, nie robiłem nigdy takich schodów, jedynie proste zewnętrzne z spocznikim to raczej nie ten poziom co zabiegowe.
ZU-Met Tu masz te same schody w zhitov. Zaznaczyłem na czerwono to polaczenie profili które kiepsko wygląda.