Boguslaw Może, Motocykl jak motocykl 🏍️ 👍
Powiedzmy, że stolik zakończony 😁😁
Można go przestawić z łatwością i z wielką radością pracować na nim.😁
Panowie potrzebuję zbudować kojec dla psa 2/2m i tak sobie myślę,żeby zrobić go z profila 25/25/2 kryty blachą trapezową. Jak myślicie da radę. Nie będzie się uginał za mocno na dachu jak dam jedna porzeczkę z tego samego profila?
Tango wydaje mi się, że powinno dać radę spokojnie. Sama blacha trapezowa przez to, że jest gięta jest bardziej sztywna niż blacha płaska wiec moim skromnym zdaniem myślę, że spełni to swoją funkcję 🙂👍
Czas na zakup lepszej przecinarki taśmowej. Co powiecie o termix bs 260g.
Tango ja kupiłem stiler bs 712R i jestem zadowolony a ta co wybrałeś to ma skrętne ramię?
Tango Termix to to samo co cormak i stiler tylko pod inną nazwą. To będziesz miał ten model co ja. Mam Cormaka bs 260 g
I zaczęło się 😁 Pierwsze moje schody
Tango kolego prawie takie jak moje, jaki profil dałeś?
Tango widzę schody ostatnio w modzie 😁
Tango projekt z głowy czy jakiś gotowe? Zabiegowe czy proste?
Boguslaw 60/40/3
Tango moje były z 60x20x2 teraz już z grubszego bym robił
Schody zabiegowe 12schodow, trzy skrętne i jeden wstępny. Dzięki koledze Robertowi, który podpowiedział jakiego on programu urzywa zrobiony projekt. I teraz realizacja
Tango podpowiesz jaki to program? Czyzny zhitov.ru?
Tango Cieszę się że moglem pomóc
ZU-Met schody x lite zapewne
Boguslaw to bardziej mi się zhitov podoba bo ten w darmowej wersji bardzo okrojony jest.
ZU-Met Bierzesz wersję na 15 minut i zdarzysz policzyć. Tu przynajmniej jest wszystko przejrzyście pokazane. Ze zhitov też korzystałem ale ten według mnie jest lepszy i większa bazę ma.
Stal-Fun a podrzucisz jakiś zrzut jak wyglądają te projekty, zhitov według mnie są wystarczające ale chętnie porównam
Zhitov.ru