AkamanoxD a ja mam takie tylko ze do pracy a nie do zabawy 4x4
Boguslaw Fajna maszynka! Dla mnie quad do pracy to tylko Honda 💪 a co głupot raptor 700 bądź can am renegade 🤩
AkamanoxD Posiadam Kfx 700 to dopiero szatan do głupot! Na wale bez obsługowy. Polecam z szytym sumieniem 💵
AkamanoxD a ktoś ma jakieś plany dokumentację jak zrobić coś takiego.
Boguslaw Chyba mam plany na piranie tylko ze w wersji angielskiej. Po pracy poszukam i wrzucę tutaj 💪
rahowsky cze czy dysponujesz może planami jakiegoś buggy?
Boguslaw Tak, mam plany do Barracudy MK II (jednoosobowy) i do Barracudy X2R (dwuosobowy) 😉
AkamanoxD Mega fajna zabawka! Również czekam na te plany. Pozdrawiam.
AkamanoxD Nad morze zdrowo dla dziecka przynajmniej.
rahowsky w jakim formacie pod jaki program graficzny?
rahowsky Podeślij jak możesz 💪 Nikt się nie pogniewa 😅
Boguslaw AkamanoxD wszystko jest w pdf, pliki do wypałki na laser (dxf) będę miał na dniach :p mogę podesłać, podajcie e-maile 😛 wyślę jako link do dysku google bo to po 80mb waży 🙂 są to plany po angielsku ale bardzo czytelne, składa się to jak klocki LEGO 😉
rahowsky Regulamin forum tego zabrania. Nie wiem czy wiesz o tym.
rahowsky A nie lepiej spakować to w rar i tu wrzucić. Regulamin tego nie zabroni i kto będzie chciał to sobie pobierze 👍
Boguslaw Fakt, doczytałem o tym jak widziałem że pytałeś o to u Stal-Fun'a :p no to nie wiem jak Wam mogę to podeslac
Boguslaw zrobię tak jak pisał Stal-Fun ale to jutro z rana. Dasz na pewno radę jeśli przeczytasz rysunek techniczny i potrafisz połączyć element A z elementem B jak w LEGO to dasz radę 😃
rahowsky jeśli nie narusza to praw autorskich to zrób fotkę rysunku zestawieniowego i wklej tutaj. Ja chcę spojrzeć czy wogole dał b radę coś takiego zrobić.
Stal-Fun mówiłem że jesteś tu GURU czy się powtarzam już?
Boguslaw Niestety ale tak powtarzasz się 😁😁😁Zaden guru. Ja poprostu tak bym zrobił
rahowsky dzięki za wiarę w możliwości człowieka po 50tce z mechaniką i elektryką sobie radzę z rur tak dziwnych konstrukcji jeszcze nie spawałem.
Boguslaw te plany wyglądają tak, etap po etapie. Od budowy podwozia, przez klatkę po inne elementy. Plany zawierają dokładna rozpiskę materiałów (ilość profili, rur, śrub, konkretnych części w raz z wymiarami tych rur, profili itp)