Stal-Fun No trzeba się rozejrzeć. Udanej niedzieli ^^

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1078

AkamanoxD Udanej dla Ciebie pozdrawiam serdecznie 🙂

a ja ucze sie rysować w solidworksie 🙂 to jeden z pierwszych kroków do rozpoczecia projektu budowy buggy 🙂

rahowsky O to fajna sprawa! Buggy to mega zabawka 💪 Popieram Cię i wspierac będę 💥

P. S
          Wtedy najlepiej wyglądało 😂

AkamanoxD Piranha? Ja będę robił Barracude X2R 😛 miała być MK II ale żonie też się spodobało to lepsza jednak będzie dwuosobowa :p ale troszkę własnej inwencji twórczej użyje w budowie klatki 😛

rahowsky nieee to stara polówka 😂 75 km 1400 cm3. Zrobiony na przedniej belce jako Tylne zawieszenie 💪🤔

AkamanoxD Fajnie to wygląda 😀

rahowsky Dzięki 💪💥

• BoguslawRanga 33

Poziom 1031

AkamanoxD a ja mam takie tylko ze do pracy a nie do zabawy 4x4

Boguslaw Fajna maszynka! Dla mnie quad do pracy to tylko Honda 💪 a co głupot raptor 700 bądź can am renegade 🤩

• G-tig odpowiedział na to.
                      • BoguslawRanga 33

Poziom 1031

AkamanoxD a ktoś ma jakieś plany dokumentację jak zrobić coś takiego.

• BoguslawRanga 33

Poziom 1031

rahowsky cze czy dysponujesz może planami jakiegoś buggy?

Boguslaw Chyba mam plany na piranie tylko ze w wersji angielskiej. Po pracy poszukam i wrzucę tutaj 💪

• GG-tigRanga 7

Poziom 5

AkamanoxD Mega fajna zabawka! Również czekam na te plany. Pozdrawiam.

• GG-tigRanga 7

Poziom 5

AkamanoxD Posiadam Kfx 700 to dopiero szatan do głupot! Na wale bez obsługowy. Polecam z szytym sumieniem 💵

• GG-tigRanga 7

Poziom 5

AkamanoxD Nad morze zdrowo dla dziecka przynajmniej.

Boguslaw Tak, mam plany do Barracudy MK II (jednoosobowy) i do Barracudy X2R (dwuosobowy) 😉

• BoguslawRanga 33

Poziom 1031

rahowsky w jakim formacie pod jaki program graficzny?

rahowsky Podeślij jak możesz 💪 Nikt się nie pogniewa 😅

Boguslaw AkamanoxD wszystko jest w pdf, pliki do wypałki na laser (dxf) będę miał na dniach :p mogę podesłać, podajcie e-maile 😛 wyślę jako link do dysku google bo to po 80mb waży 🙂 są to plany po angielsku ale bardzo czytelne, składa się to jak klocki LEGO 😉