suszi8512 Oj o wiele 👌 tylko wygaszanie zostało ze spartusa czyli trzeba trzymać a w kemppi jest na kliknięcie 🤔
AkamanoxD jak ten uchwyt zajadę to pomyślę nad przeróbka
Dzochar91 wiesz jestem obecnie w Niemczech i wszystko czego szukam w € mi wyskakuje 😅
suszi8512 Naprawdę warto, przede wszystkim mniejszy jest od oryginału, co za tym idzie, poręczniejszy. Oczywiście nie musisz wybierać Kemppi tylko jakiś inny customowy. Mi po prostu Kemppi pasował bo w robocie się takich używa 👌
Próba moich sił na urządzeniu do czyszczenia rur inox ^^ powiem Wam że elegandzko wszystko schodzi i spaw jest w kolorze rury a nie jak w przypadku słoneczka się świeci jak psu jajca 😂 rewelacja Panowie ^^
AkamanoxD Zajebiscie to wygląda.💪💪
Miodek Akurat nie mój spaw, ja tak dobrze nie spawam jeszcze 😅
Miodek To są moje 🤔
AkamanoxD widziałem gorsze a rur nawet ja tak nie umiem
AkamanoxD Powiem ci że i tak wyglądają zajebiście. Ja tiga miałem chwilę w ręku a chciał bym się nauczyć więc musze odłożyć na jakiegoś budżetowego tiga 😁
Jest świetnie. Mi to się łapy trzęsą jak spawam tigiem że wyglądają gorzej jak na chińskich rowerkach dla dzieci 🤣
ZU-Met haha 😂👌
suszi8512 tylko że ja może tiga miałem kilka godzin w ręce. Jak wygodna pozycja to jeszcze jakoś pospawam.
suszi8512 Wiesz ja migomatem za bardzo nie potrafię spawac 🤔
AkamanoxD ale migomatem to w kilkadziesiąt minut się nauczysz spawać a tigiem już nie koniecznie
ZU-Met tu masz rację 👌
ZU-Met Tak to prawda a tig to jak komuś się ręką trzęsie to ciężko się nauczyć
Miodek mogę Ci mojego sprzedać
Miodek ja za swojego nowego dałem 1600 zł plus reduktor spartusa i 8 m pakietu. Także w tej cenie mega spawa.
Dzochar91 jak się ręką trzęsie trzeba klina 😂😂
Dzochar91 Trzeba jak na filmach ✏️ w palnik i rysować kółka ja papierze🙂
Miodek O to to to to 😁😁😁