Miodek tylko rączkę Przerabiałem bo zdecydowanie mniejsza jest koszt około 450 zł niestety
Miodek
AkamanoxD i co dużo lepiej z taką rączka?
AkamanoxD właśnie też szukam jakiegoś palnika 4-8mb na magnumki thf bo ten Ori to c...nia
Dzochar91 keppie rządzi 💪😂
AkamanoxD Moze być i kemppi jak masz
Dzochar91 tylko rączkę 😅 cała spawarka około 6.500 bez pakietu oczywiście
AkamanoxD ostrzalki tego typu teraz chodzą po ponad 2 tys
sthonka i to by się zgadzało bo tamto ogłoszenie było 2016 roku, ale trzeba brać pod uwagę że marka też swoją cene ma a nie każda jest taka sama 🤔
AkamanoxD Ale tam też było napisane że kosztuje nowa chyba 600 E
Dzochar91 wiesz jestem obecnie w Niemczech i wszystko czego szukam w € mi wyskakuje 😅
suszi8512 Oj o wiele 👌 tylko wygaszanie zostało ze spartusa czyli trzeba trzymać a w kemppi jest na kliknięcie 🤔
AkamanoxD jak ten uchwyt zajadę to pomyślę nad przeróbka
suszi8512 Naprawdę warto, przede wszystkim mniejszy jest od oryginału, co za tym idzie, poręczniejszy. Oczywiście nie musisz wybierać Kemppi tylko jakiś inny customowy. Mi po prostu Kemppi pasował bo w robocie się takich używa 👌
Próba moich sił na urządzeniu do czyszczenia rur inox ^^ powiem Wam że elegandzko wszystko schodzi i spaw jest w kolorze rury a nie jak w przypadku słoneczka się świeci jak psu jajca 😂 rewelacja Panowie ^^
AkamanoxD Zajebiscie to wygląda.💪💪
Miodek Akurat nie mój spaw, ja tak dobrze nie spawam jeszcze 😅
Miodek To są moje 🤔
AkamanoxD widziałem gorsze a rur nawet ja tak nie umiem
AkamanoxD Powiem ci że i tak wyglądają zajebiście. Ja tiga miałem chwilę w ręku a chciał bym się nauczyć więc musze odłożyć na jakiegoś budżetowego tiga 😁
Jest świetnie. Mi to się łapy trzęsą jak spawam tigiem że wyglądają gorzej jak na chińskich rowerkach dla dzieci 🤣
ZU-Met haha 😂👌