AkamanoxD trochę to mojej żony wina bo ona ogólnie ma spory dystans i jak Zu była mała to nie pozwalała się im zbliżać. To samo z burza widzi że się boi to ma to samo. Ze mną może oglądać w oknie z Dagmara chowają się pod kołdrę 🤣
ZU-Met Żona ma podobnie 😂😂😂
AkamanoxD dziewczyna z miasta to wszystkiego się boi 🙂
ZU-Met No być może, ale są też takie kobiety że z miasta będzie robic na wsi a ta ze wsi tylko do miasta bo wieś jej śmierdzi 😋
AkamanoxD coś w tym jest faktycznie 🙂
Mocowanie do anteny dla babci ruszyło 💪😋 reszta pewnie jak będę już w domu 😅
Szybka robota. Ławeczka na taras. Dół do przciecia będzie. Efekty będą jak znajdę czas w domu 😅 Narazie pocięte na zakładzie 💪😋
AkamanoxD lajkujaca Anula_99 to pewnie żona 🤔😁
Dzochar91 I tu mnie potrafi namierzyć 😂 nigdzie spokoju nie ma 😂
Dzochar91 zbierają na czwartego króla 😀
Boguslaw Heh, też bym chcial coś wygrać
Boguslaw Co znaczy z tym 4 królem?
Dzochar91 masz na razie 4te miejsce 💺
Dzochar91 Wygrasz jeszcze nie raz. Gwarantuje 💪
AkamanoxD HAha 🤣 dobre
AkamanoxD w Zakopanem kiedyś było dwóch tzw mimów jak wrzuciłeś pieniążka to zaczynali się ruszać przez ok minute i tam była karteczka zbieramy na trzeciego króla, a ja napisałem Ci ze zbierasz na czwartego.
Boguslaw rozumiem już. Dzięki 💪
Dzochar91 staram się jak mogę żeby was trochę rozsmieszyc
Boguslaw Tak powinno być ^^ Może to moje złudzenie tutaj bo jestem nie za długo ale. Chyba jesteś tu osoba prowadząca razem ze @Stal-Fun. Potrzeba takich osób 👊💪
AkamanoxD jaka osoba prowadząca, jestem tutaj mniej więcej tyle czasu co Stal Fun Suszi i inni, że lubię humor i pisanie może się tak wydawać, bardziej Stal Fun jest tutaj GURU niż Ja
Mały spontan. Meble na warsztat ogarnięte 💪😅
AkamanoxD Ze drewniane ??? No Panie 😅
AkamanoxD I jeszcze przyczepka bez błotników 🤦🏿♂️