ZU-Met I to jest dobre podejście podczas kupowania, jak kupować to raz a porządnie 😅💪
W wolnej chwili projekciki do domu 😅 żeby wiedzieć co robić jak już się w nim będzie 💪
AkamanoxD Widac że w podstawówce 6 z plastyki byla
Dzochar91 W podstawówce miałem ludzi od rysowania 😅 wiesz na szybko to było zaraz ci pokaże jak powoli sobie rysuje w zeszycie 😅
Np tutaj jest typowa ściana do budowy obecnego garażu 😅 ewentualnie jeszcze coś takiego,czyli pokrywa szamba jak tu mnie bywa wszystko inox 😅 bo wiesz za dużo nie mogę zdradzać 😅😂
AkamanoxD No ja jak budowałem warsztat to nie rysowałem każdego bloczka z osobna 😁 Zamawiałem tak bardziej na zestawy np 20palet
Ewentualnie konstrukcja drzwi do chlewni też inox 🤔😋
AkamanoxD dobre podejście i wszystko czytelne
AkamanoxD Maja ludzie pieniądze 💸💰 🤣 INOX tu INOX tam a jeszcze tam zamontuje
Dzochar91 no ja też kupiłem za swoje
suszi8512 Dzieki kolego. Lubię mieć wszystko łatwo i fajnie opisane. Jeszcze raz dzięki ☺️
Dzochar91 Pracowac przy inoxie i nic z tego nie mieć? Zawsze mogę Ci coś załatwić, nie widzę w tym problemu 🖐️👊
Dzochar91 Rozumiem, ja tam lubię mieć wszystko już wizualnie pokazane fajniej i łatwiej się pracuje jak coś już widać chociażby na papierze 😋
AkamanoxD dokładnie pracować w takim materiale i nie skorzystać😉ja też z tym materiałem pracuje i jest ok
To chyba w pracy malowane bo w domu to nikt tyle czasu nie ma 🤣
ZU-Met Heh w robocie to tak na szybko a po robocie na spokojnie do zeszyciku leci 😋
AkamanoxD Bardzo dobrze zostawiasz coś co będzie na zawsze. Zawsze masz to na papierze i w wolnej chwili można powspominac.
AkamanoxD No wiadomo ja też tak miałem, bo projekt warsztatu przyniosłem na papierze, projektant przeniósł na elektroniczna wersję, trochę nam zeszło dogrywanie 😅 każdy uparty
Dzochar91 Masz zdjęcia Warsztatu od zewnątrz jak i od środka? 🤔
AkamanoxD no wrzucałem już tutaj kilka
Dzochar91 Nie wszystko mi się wyświetla. Jeśli to nie problem wrzuć jeszcze raz 🤔😋
AkamanoxD A co Cię głównie interesuje ??