ZU-Met Kurde, a ja się zastanawiam co to za mega maszyna z "reduktorem" 🤣🤣
AkamanoxD zastanawiałem się jeszcze między proma 220 ale na mosta dostałem lepsza ofertę z darmową dostawą. Proma ok 800 drożej wychodziła
ZU-Met Sam chciałem tą prome ale w gruncie rzeczy czekam na to dofinansowanie i wybrałem optimum tylko ze tak poszły w górę bo teraz około 17 tys.. Więc ostatecznie będzie pilous tylko konkretnego modelu nie pamiętam 🤔
AkamanoxD no ja kupowałem swoją za gotówkę 🙂 jak na fuszki to była trochę za duża ale teraz idealna.
To tylko ja kupiłem przecibarke za swoje ?? 😅
Dzochar91 Myślę że nie 💪 jak dają to trzeba brać, a jak biją to uciekać 😅
Dzochar91 no ja też kupiłem za swoje
ZU-Met I to jest dobre podejście podczas kupowania, jak kupować to raz a porządnie 😅💪
W wolnej chwili projekciki do domu 😅 żeby wiedzieć co robić jak już się w nim będzie 💪
AkamanoxD Widac że w podstawówce 6 z plastyki byla
Dzochar91 W podstawówce miałem ludzi od rysowania 😅 wiesz na szybko to było zaraz ci pokaże jak powoli sobie rysuje w zeszycie 😅
Np tutaj jest typowa ściana do budowy obecnego garażu 😅 ewentualnie jeszcze coś takiego,czyli pokrywa szamba jak tu mnie bywa wszystko inox 😅 bo wiesz za dużo nie mogę zdradzać 😅😂
AkamanoxD No ja jak budowałem warsztat to nie rysowałem każdego bloczka z osobna 😁 Zamawiałem tak bardziej na zestawy np 20palet
Ewentualnie konstrukcja drzwi do chlewni też inox 🤔😋
AkamanoxD dobre podejście i wszystko czytelne
AkamanoxD Maja ludzie pieniądze 💸💰 🤣 INOX tu INOX tam a jeszcze tam zamontuje
suszi8512 Dzieki kolego. Lubię mieć wszystko łatwo i fajnie opisane. Jeszcze raz dzięki ☺️
Dzochar91 Pracowac przy inoxie i nic z tego nie mieć? Zawsze mogę Ci coś załatwić, nie widzę w tym problemu 🖐️👊
Dzochar91 Rozumiem, ja tam lubię mieć wszystko już wizualnie pokazane fajniej i łatwiej się pracuje jak coś już widać chociażby na papierze 😋
AkamanoxD dokładnie pracować w takim materiale i nie skorzystać😉ja też z tym materiałem pracuje i jest ok
To chyba w pracy malowane bo w domu to nikt tyle czasu nie ma 🤣
ZU-Met Heh w robocie to tak na szybko a po robocie na spokojnie do zeszyciku leci 😋