AkamanoxD tak
Boguslaw Okey , dzi臋ki, a na polskie ceny jak by艣 to widzia艂?
AkamanoxD *4.5 馃ぃ
AkamanoxD ok 1500zeta
Dzochar91 4999, bo przecie偶 z zagramanicy 艣ci膮gane w ojro p艂acone to jeszcze przewalutowania, op艂aty kantorowe i w og贸le...
AkamanoxD je艣li samo spawanie to oko艂o 800zl a jak ci臋cie i przygotowanie to bym bra艂 w granicach 1200-1300zl
AkamanoxD za samo ci臋cie spawanie i tak pi臋knie wyg艂askane tak jak KGgarage pisze 800-1300.wyglaskac to wszystko te偶 schodzi
suszi8512 dzi臋ki 馃榾
Robili艣cie mo偶e bram臋 suwan膮 z przykr臋cana blacha ? Nie bardzo wiem jak si臋 za to zabra膰. 艢wiat艂a 5m ,wysoko艣ci 2 m
AkamanoxD bramy nie robilem ale czesto widuje takie na ocynkowni. Brama jak pod panel i sa przyspawane plaskowniki 20x4np w kt贸rym jest gwint w zale偶no艣ci jaka blacha.
ZU-Met Jak my艣lisz b臋dzie okey ?
AkamanoxD specjalista nie jestem ale co wnosi dwa pionowe profile na ogonie ?
AkamanoxD zalezy jaka blacha w wype艂nienie ale my艣l臋 ze powinno byc ok. Co do ogona to daj lepiej dwa na ukos wzd艂u偶 tego najd艂u偶szego bo ogon pracuje na rozci膮ganie a taki pionowy to statysta do wygl膮du
Dzochar91 my艣l臋 偶e bardziej jeszcze usztywni ten ogon a Ty co my艣lisz?
Dzochar91 呕eby ogon pusty nie by艂. Jedni daj膮 pionowo drudzy w poprzek albo ze, skosa
Stal-Fun馃 偶eby pusty nie by艂 hmm
ZU-Met dok艂adnie
Ch艂opki, jak mniej wi臋cej si臋 robot臋 wycenia ? Na przyk艂adzie bramy przesuwnej ,kt贸ra robie dla siebie , cena za stal + w贸zki i te inne 2300 brutto mi wysz艂o, blachy nie licz臋 bo stara wykorzystam . Pozdrawiam ^^
AkamanoxD wycena to jeden z gorszych etap贸w dla mnie bo cz臋sto co mi sie wydaje ze tanio policzy艂em nie przechodzi np brama przesuwna 4m 艣wiata z profila 100x20 ze szczelina 20mm z ocynkiem i malowanie za 5500 nie przeszla a innym razem przechodzi po 7000 bez zaj膮kni臋cia.
AkamanoxD A ile godzinowo Ci schodzi zrobienie bramy?
ZU-Met masz jaki艣 wz贸r by liczy膰 to jaki艣 by co艣 zarobi膰?
AkamanoxD ja to sobie licz臋 kazda indywidualnie. rusuje brame na kartce materia艂 10.5kg to mam od razu cene z ocynkiem i malowanie ok 130zl mb i dodaje ile bym chcia艂 zarobi膰,馃ぃ