Dzochar91 W podstawówce miałem ludzi od rysowania 😅 wiesz na szybko to było zaraz ci pokaże jak powoli sobie rysuje w zeszycie 😅
Np tutaj jest typowa ściana do budowy obecnego garażu 😅 ewentualnie jeszcze coś takiego,czyli pokrywa szamba jak tu mnie bywa wszystko inox 😅 bo wiesz za dużo nie mogę zdradzać 😅😂
AkamanoxD No ja jak budowałem warsztat to nie rysowałem każdego bloczka z osobna 😁 Zamawiałem tak bardziej na zestawy np 20palet
Ewentualnie konstrukcja drzwi do chlewni też inox 🤔😋
AkamanoxD dobre podejście i wszystko czytelne
AkamanoxD Maja ludzie pieniądze 💸💰 🤣 INOX tu INOX tam a jeszcze tam zamontuje
Dzochar91 no ja też kupiłem za swoje
suszi8512 Dzieki kolego. Lubię mieć wszystko łatwo i fajnie opisane. Jeszcze raz dzięki ☺️
Dzochar91 Pracowac przy inoxie i nic z tego nie mieć? Zawsze mogę Ci coś załatwić, nie widzę w tym problemu 🖐️👊
Dzochar91 Rozumiem, ja tam lubię mieć wszystko już wizualnie pokazane fajniej i łatwiej się pracuje jak coś już widać chociażby na papierze 😋
AkamanoxD dokładnie pracować w takim materiale i nie skorzystać😉ja też z tym materiałem pracuje i jest ok
To chyba w pracy malowane bo w domu to nikt tyle czasu nie ma 🤣
ZU-Met Heh w robocie to tak na szybko a po robocie na spokojnie do zeszyciku leci 😋
AkamanoxD Bardzo dobrze zostawiasz coś co będzie na zawsze. Zawsze masz to na papierze i w wolnej chwili można powspominac.
AkamanoxD No wiadomo ja też tak miałem, bo projekt warsztatu przyniosłem na papierze, projektant przeniósł na elektroniczna wersję, trochę nam zeszło dogrywanie 😅 każdy uparty
Dzochar91 Masz zdjęcia Warsztatu od zewnątrz jak i od środka? 🤔
AkamanoxD no wrzucałem już tutaj kilka
Dzochar91 Nie wszystko mi się wyświetla. Jeśli to nie problem wrzuć jeszcze raz 🤔😋
AkamanoxD A co Cię głównie interesuje ??
Dzochar91 Szukam inspiracji na garaż ogólnie. Z czego robić. Jakich wymiarów, jaki wysoki. Ogólnie jak patrzę już na wypełnione to wizualizacje sobie robię w głowie czy np te 60m2 nie jest np za mało 😋
AkamanoxD ja mam ok 65m ale połowa to graty z domu i tzw przyda się. 100m to by było optymalnie
Boguslaw Wiesz chce mieć miejsce do robienia aut domowych będę chciał mieć kolumny do podnoszenia reszta to miejsce na piłę stół spawalniczy 3000x1500 miejsce do około niego wiertarka miejsce do malowania /piaskowania sprężarka 300l będzie więc myślalem o 10x15 ale tak wizualnie patrze więc może być mało i chyba 10x20 będzie w przyszłości 🤔 Co sądzisz o tych wymiarach?