Habanita666 Rozumiem. Czekam w takim razie na pomysły odnośnie nazwy ^^
AkamanoxD nie wiem czy poprawnie gramatycznie ale na fali mody może all4weld
Habanita666 Jak to rozumieć? Wszystkie cztery spawy /spawac /spoiny?
Habanita666 Że tak powiem przespałem się z tym i Pasuje mi ta nazwa 💪 a jakieś propozycje na logo? Byłbym wdzięczny 👌
Habanita666 bardziej po polsku to tak coś, "Pracownia Ślusarska"
Miodek wyślesz adres mailowy czy wrzucać na forum ? mogę coś podesłać , bo ostatnio jednemu gościowi robiłam i zostały mi luźne które jemu nie podpasowały , wystarczy dopisać nazwę
AkamanoxD Bardzo proszę napisz która bo te wątki jeszcze mi się mylą na forum , mam jeszcze jedną POSPAWANE . odezwę się popołudniu i wyślę propozycję logo , trochę będzie trudno bo nie znam Twoich gustów ani dokładnego profilu firmy , ale jakoś to będzie 😂
Habanita666 All4weld spoko nazwa jeśli 4 rozumieć nie jako,, cztery,, tylko z angielskiego,, for - czyli do,, będę się zajmowal spawaniem i montazem stali nierdzewnej i czarnej, jakieś konstrukcje rury, bramy, meble co popadnie.
Tak 4 to for u nas ostatnio bardzo modne , mamy alu4you glass4you i takie tam tego typu podobne
Habanita666 mnie też się podoba. Zostali tylko logo i firmę można otwierać 😅
AkamanoxD Logo do otwarcia firmy nie potrzebujesz. Jedynie z godz czasu tylko 🙂
AkamanoxD
ZU-Met Oj wiem ale wizytówkę też warto mieć ^^
AkamanoxD No dokładnie reklama ważna rzecz
Habanita666 Już coś jest ale wg mnie za bardzo kreskowkowo jest 🤔
dlatego napisałam , że to nie takie proste od razu trafić w gust ... czasami się zdarza ale rzadko . Może spróbuj napisać jak Ty to widzisz , będzie mi łatwiej
Habanita666 Coś takiego prostego, żeby było czytelne, fajnie wyglądała na odzieży roboczej, wizytówkach.
Habanita666 Coś takiego na np Koszulkę. A na wizytówkę dorzucić napis, Usługi Montersko - Spawalnicze by Hubert Zdziebłowski 👌I bajeczka by było 💪
Habanita666 Elegandzko teraz tylko czekać aż działalność otworze ^^
Habanita666 Oo to już fajne 👌
Fajne te 4 , ta ostatnia mi się podoba
Habanita666 a dało by radę dostać próbę z tymi moimi danymi? Jak by to wyglądało wgl jestem ciekaw 🤔
Dzięki za motywację Habanita666 zostało mi rozstrzygnąć po miedzy tymi dwoma. Pomóżcie proszę. Pierwszy czy drugi robi większe Wow?