Habanita666 Siemanko. Jesteś wstanie ogarnąć logo które jest bardzo złożone? 😂😁 Bo kiedyś brat mi powiedział że do zaprojektowania moje loga potrzeba artysty od tatuażu najlepiej. 😂😂😂
Miodek To masz wymagania 😉
Miodek wyślesz adres mailowy czy wrzucać na forum ? mogę coś podesłać , bo ostatnio jednemu gościowi robiłam i zostały mi luźne które jemu nie podpasowały , wystarczy dopisać nazwę
Miodek Chyba o Tobie zapomniałam 😂 , co to znaczy złożone logo ? Złożone z wielu szczegółów , kolorów , spróbować zawsze mogę , to dla mnie taki przerywnik od pracy którą muszę zrobić ....
Stal-Fun Troche tak bo ogólnie chciał bym sobie z tego dziarę zrobić 😂😂😂
Miodek Oj jak ma być dziara z logo to nazwa już na zawsze zostanie .... Ostatnio w moim rejonie mam wrażenie że większość firm powinno nazywać się gniotpol , cóż wiocha zobowiązuje 😂. Weldingów , inoxów , spawmontów zatrzęsienie może coś jednak w polskim klimacie Dobra Spoina , nie wiem myślę dalej jak ma być dożywotnie 🤣
AkamanoxD Nie do końca , oprócz zamiłowania do stali prowadzę firmę reklamową i jestem grafikiem , spawanie akurat w mojej działalności to konstrukcje pod reklamy , znalazłam się tu trochę przypadkiem , ale dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć więc sobie czasem coś ciekawego wyczytam 🙂
Habanita666 Rozumiem. Czekam w takim razie na pomysły odnośnie nazwy ^^
Habanita666 bardziej po polsku to tak coś, "Pracownia Ślusarska"
AkamanoxD nie wiem czy poprawnie gramatycznie ale na fali mody może all4weld
Habanita666 Jak to rozumieć? Wszystkie cztery spawy /spawac /spoiny?
Habanita666 Że tak powiem przespałem się z tym i Pasuje mi ta nazwa 💪 a jakieś propozycje na logo? Byłbym wdzięczny 👌
AkamanoxD Bardzo proszę napisz która bo te wątki jeszcze mi się mylą na forum , mam jeszcze jedną POSPAWANE . odezwę się popołudniu i wyślę propozycję logo , trochę będzie trudno bo nie znam Twoich gustów ani dokładnego profilu firmy , ale jakoś to będzie 😂
Habanita666 All4weld spoko nazwa jeśli 4 rozumieć nie jako,, cztery,, tylko z angielskiego,, for - czyli do,, będę się zajmowal spawaniem i montazem stali nierdzewnej i czarnej, jakieś konstrukcje rury, bramy, meble co popadnie.
Tak 4 to for u nas ostatnio bardzo modne , mamy alu4you glass4you i takie tam tego typu podobne
Habanita666 mnie też się podoba. Zostali tylko logo i firmę można otwierać 😅
AkamanoxD Logo do otwarcia firmy nie potrzebujesz. Jedynie z godz czasu tylko 🙂
AkamanoxD
ZU-Met Oj wiem ale wizytówkę też warto mieć ^^
AkamanoxD No dokładnie reklama ważna rzecz
Habanita666 Już coś jest ale wg mnie za bardzo kreskowkowo jest 🤔