• MiodekRanga 24

Poziom 212

Habanita666 Elegancko 😁

• BoguslawRanga 33

Poziom 1001

Miodek ta koparka na tym logo tak zapiernicza na tych nowych gasienicach od Was😀

Boguslaw ma zapierniczać bo to znaczy że robota dobrze idzie 😂

Miodek Chyba o Tobie zapomniałam 😂 , co to znaczy złożone logo ? Złożone z wielu szczegółów , kolorów , spróbować zawsze mogę , to dla mnie taki przerywnik od pracy którą muszę zrobić ....

Habanita666 Czyli czym się zajmujesz ??

Dzochar91 Kiedyś handlowałam stalą i stąd mi zamiłowanie do tego materiału zostało , mój chłop spawa różne rzeczy ja mu to rysuję i pomagam przy spawaniu , trochę zajmuję się reklamą , głównie oklejam samochody , takie tam wszystko i nic 😂

• MiodekRanga 24

Poziom 212

Habanita666 Podesle ci dzisiaj jak nie zapomnę co by miało być na tym logo może uda się tobie to połączyć 😁

Miodek To będzie eksperyment naukowy 😎

Habanita666 Moze to Ty 🤔😁

Dzochar91 Niestety to nie ja ,o mnie nigdzie nic nie piszą 😭

Habanita666

Tu widać że to jednak ja 😂

• MiodekRanga 24

Poziom 212

Habanita666 Jak to? Na forum GPPH dużo piszą.😁

• BoguslawRanga 33

Poziom 1001

Habanita666 a mnie ciekawi Twój nick na forum skąd taka ksywa???

• BoguslawRanga 33

Poziom 1001

Habanita666 no bo trzy szóstki w nicki to diabeł 👿 😀

• MiodekRanga 24

Poziom 212

Habanita666 A więc tak. Lubię jak na logo się dozo dzieje może to źle nie wiem. Chciał bym następujące motywy w logo
                              To bym chciał mieć w tle w nawiązaniu do mojego zawodu ze szkoły.
                              Nastepnie postać z Dragon ball. Najlepsza manga z dzieciństwa. Mam nadzieję że moja córeczkę też tym zarazę 😁😁 co do tej postaci to chciał bym żeby była do połowy. I w jednym ręku trzymał uchwyt spawalniczy a w drugiej przyłbice
                              I na koniec miejsce na wpisanie nazwy firmy ASD MIODEK 😁 czekam na propozycje 😁

• ZU-MetRanga 30

Poziom 1251

Miodek Cos mi się wydaje że jak Ci to @Habanita666 zrobi to całe plecy będziesz miał wydziarane jak tyle motywów🤣

• BoguslawRanga 33

Poziom 1001

Miodek aś se Pan życzenia jak do mikołaja napisał. Ile Ty masz lat i w elfy wierzysz 😀🤔

Boguslaw Sama nie wiem tak się jakoś przyplątało , z babami nikt nie chce gadać 😂 a ksywa nie wskazuje dokładnie , w sumie do mnie mówią chłopie ale to by była głupia ksywa 😂😂😂

Miodek No szałowo , podoba mi się ten projekt , fantazja ułańska i odwaga , coś mi się zdaje że pracowity weekend będę miała

Boguslaw Ja tam lubię 666 jak komuś przeszkadza mogę zmienić na 999 , żaden problem . Wiem że dla większości to znak diabła ale mam to głęboko ....