Habanita666 kopareczka musi być żółta, gasienice czarne
Boguslaw o.k. zmiana koloru to już pikuś 😂
Habanita666 rączka od palnika niebieska ta grubsza część
Boguslaw mi się podoba a jaka nazwa i tak wiadomo że o Ciebie chodzi
Habanita666 no ja myślę
Boguslaw kolory poprawione , teraz lepiej ?
Habanita666 super 👌
Habanita666 Elegancko 😁
Boguslaw Blondynki tak mają 😆
ZU-Met Identycznie nie zrobię , pracuję w innym programie , nie mam aż takich bajerów .
Habanita666 Praktycznie taki sam 🙂
Miodek ta koparka na tym logo tak zapiernicza na tych nowych gasienicach od Was😀
Boguslaw ma zapierniczać bo to znaczy że robota dobrze idzie 😂
Miodek Chyba o Tobie zapomniałam 😂 , co to znaczy złożone logo ? Złożone z wielu szczegółów , kolorów , spróbować zawsze mogę , to dla mnie taki przerywnik od pracy którą muszę zrobić ....
Habanita666 Czyli czym się zajmujesz ??
Habanita666 Podesle ci dzisiaj jak nie zapomnę co by miało być na tym logo może uda się tobie to połączyć 😁
Dzochar91 Kiedyś handlowałam stalą i stąd mi zamiłowanie do tego materiału zostało , mój chłop spawa różne rzeczy ja mu to rysuję i pomagam przy spawaniu , trochę zajmuję się reklamą , głównie oklejam samochody , takie tam wszystko i nic 😂
Habanita666 Moze to Ty 🤔😁
Miodek To będzie eksperyment naukowy 😎
Habanita666 A więc tak. Lubię jak na logo się dozo dzieje może to źle nie wiem. Chciał bym następujące motywy w logo To bym chciał mieć w tle w nawiązaniu do mojego zawodu ze szkoły. Nastepnie postać z Dragon ball. Najlepsza manga z dzieciństwa. Mam nadzieję że moja córeczkę też tym zarazę 😁😁 co do tej postaci to chciał bym żeby była do połowy. I w jednym ręku trzymał uchwyt spawalniczy a w drugiej przyłbice I na koniec miejsce na wpisanie nazwy firmy ASD MIODEK 😁 czekam na propozycje 😁
Dzochar91 Niestety to nie ja ,o mnie nigdzie nic nie piszą 😭
Habanita666 Tu widać że to jednak ja 😂
Habanita666 Jak to? Na forum GPPH dużo piszą.😁