Jeklowo elegancka balustrada 😎
Miodek i nawet sprawnie i przyjemnie się je robi 😁
Jeklowo coś o Tym wiem bo od końca lipca tez jestem u siebie. Ale mimo wszystko mam więcej czasu niż wcześniej bo chodziłem na 8h do pracy i do 20-21 jeszcze u siebie a w soboty od 6 do 22 żeby wyrobić się z terminami😃 sam pracujesz masz kogoś do pomocy?
ZU-Met mam tylko ekipę na montaże, wszystko co na warsztacie się tworzy to wychodzi tylko i wyłącznie ode mnie 😉 brak miejsca ogranicza mnie na stworzenie nowych stanowisk 🤷♂️
Wyginam śmiało ciało 😁💪
Jeklowo no fajna ta gietareczka
Jeklowo w pracy pracowałem na podobnej też cormaka to pręty 16 taka gielismy🙂
Boguslaw jak na taką giętarkę niewielkich gabarytów to powiem Ci, że daje rade 👍 nie jest może używana jakoś bardzo często, ale najważniejsze, że już się spłaciła dawno i tylko teraz zarabia 😁
Boguslaw jutro Ci pokaże co między innymi można na niej podziałać🙂
ZU-Met ja gnę najczęściej płaskowniki i pręty 🙂
Jeklowo tam były gięte do podjazdów dla inwalidów do słupków takie l-ki i do tego spawana rura 42
ZU-Met u mnie troszkę inne zastosowanie, ale to jutro pokaże co tam na niej działam 😉
Jeklowo Ok w takim razie czekam na zdjęcia co tam ciekawego działasz.
ZU-Met nie spodziewaj się cudów, to raczej będzie skromne wykonanie 😁
Jeklowo Skromne wykonanie, ty potrafisz zaskoczyć jakością. Też bym chętnie cos takiego zrobił typu lustra albo fajny regał ale obecnie na tapecie do zrobienia 30mb balustrad i brama żaluzjowa 4m
ZU-Met jest wyzwanie
ZU-Met mówiłem, że delikatny temat 😁
Jeklowo wieszaczek zamawiam taki do warsztatu tylko musi być ccc cena czyni cuda
Jeklowo fajny ten wieszak ale pokusił bym się o przyspawanie szpilki z.tylu i zalanie kotwa żeby nie było widać mocowan
Jeklowo Proste i fajne 👌👌👌
Boguslaw może mam jeszcze jakieś resztki materiału 😁
Jeklowo dawaj, zawiasy u stal Fun zamówiłem i kurier nie dojechał sam musiałem tworzyć
Boguslaw to i z wieszakiem nie dasz rady ?😁
Boguslaw Nie było zaliczki 😁😁😁