Jak wnęka ma nietypowe rozmiary, a klient sobie mimo to życzy przeszklenie, to co nie zrobimy? 😁 idzie wszystko spasować, a najważniejsze, że po wszystkim klient jest zadowolony 💪
Jeklowo @Miodek zmniejsz rozdzielczość zdjęć w telefonie bo robicie zdjęcia jak w 4K
Jeklowo zajebista robota. Bardzo mi się. Podobają takie ścianki. 💪💪💪 Jest moc. 💪💪
Boguslaw Dokładnie a takie zdjęcia trochę ważą
Boguslaw będę próbował, zobaczymy na dniach jak to będzie 😉
Jeklowo szkoda ze tak mało osób jest w stanie do docenic
Miodek No to mogę dodać, że jeszcze będzie trochę u mnie tych przeszkleń, ale jeszcze chwilkę 😁
Jeklowo zajebiscie 💪😎
Można powiedzieć, że "klasycznie" - klasyczny wzór, klasyczne szklo, klasyczny kolor 😁 i chyba klasycznie udany montaż 😂
Jeklowo czy ty w ogóle śpisz? Tyle dobrej roboty🙂
Jeklowo elegancka balustrada 😎
ZU-Met nie dawno wróciłem do domu od rana 🤷♂️ na swoim jesteś trochę księgowym, menadżerem i wykonawca i weź tu wszystko ogarnij jednego dnia 😁 jest co robić i nie ma kiedy się nudzić. Najważniejsze, że jest co robic! 😉
Jeklowo coś o Tym wiem bo od końca lipca tez jestem u siebie. Ale mimo wszystko mam więcej czasu niż wcześniej bo chodziłem na 8h do pracy i do 20-21 jeszcze u siebie a w soboty od 6 do 22 żeby wyrobić się z terminami😃 sam pracujesz masz kogoś do pomocy?
Miodek i nawet sprawnie i przyjemnie się je robi 😁
ZU-Met mam tylko ekipę na montaże, wszystko co na warsztacie się tworzy to wychodzi tylko i wyłącznie ode mnie 😉 brak miejsca ogranicza mnie na stworzenie nowych stanowisk 🤷♂️
Wyginam śmiało ciało 😁💪
Jeklowo no fajna ta gietareczka
Jeklowo w pracy pracowałem na podobnej też cormaka to pręty 16 taka gielismy🙂
Boguslaw jak na taką giętarkę niewielkich gabarytów to powiem Ci, że daje rade 👍 nie jest może używana jakoś bardzo często, ale najważniejsze, że już się spłaciła dawno i tylko teraz zarabia 😁
Boguslaw jutro Ci pokaże co między innymi można na niej podziałać🙂
ZU-Met ja gnę najczęściej płaskowniki i pręty 🙂