Boguslaw jak by mnie było na takiego stać i na paliwo to by za mną jeździła ciężarówka z towarem jak taxowka🙂
Boguslaw
Dzochar91
ZU-Met Panowie co powiecie na taki zestaw 😅
W związku z dużą ilością specjalistów na tym forum, mam pytanie, czy ktoś z Państwa korzystal, używa Gruntoemali z firmy Bato,
AkamanoxD na montaże jak znalazl, bajka 🙂
AkamanoxD dla mnie bomba 💣
AkamanoxD zrób fotę z przodu
ZU-Met Cieszę się że się podoba ☺️💪
Boguslaw chodzi o buggy?
AkamanoxD tak
Boguslaw Pierwsze zdjęcie było jak tylko powstał. Drugie zaś po przeróbce bo poprzednie zawieszenie przednie siadlo i było strasznie nisko. Teraz już jest okey gorzej wygląda ale lepsza robotę robi 😋💪
AkamanoxD No jest piękny szatan ☺️👌
AkamanoxD Super. Właśnie takie coś mu się marzy żeby zrobić 😁
AkamanoxD ale fajna zmota
AkamanoxD jaki motor tam siedzi??
Dzochar91 Oj szatan 😈
Miodek naprawdę warto! A ile frajdy z jazdy 😋💪
Boguslaw dzięki, ta przynajmniej estetycznie wygląda bo teraz jak patrzę to Same ulepy 😂
Jakąś tam ramka , dziś krótko na warsztacie robota.
Boguslaw Siedzi tam 1.4. 75 km i odziwo radzi sobie bardzo dobrze 💪 silnik przede wszystkim łatwy w montażu. W przyszłości coś bardziej sportowego się ogarnie ewentualnie 4x4 💪🤩
AkamanoxD no to motorek taki ekonomiczny 😁 No 4*4 i jakiś 1100 że ścigacza to było by coś, 😅
Dzochar91 Powiem Ci ze silniki ze ścigacza są dobre ale na krótka metę, ponieważ rama waży ze 4 razy więcej niż normalny ścigacz i szybko wyciaga się łańcuch napędowy, zębatki się wycierają i wgl. Przede wszystkim już do takiego sprzętu to naprawdę trzeba mieć dobry olej w głowie by sobie bądź komuś nic nie zrobić 👊