ZU-Met Ty jechałeś z laweta prawie pusta, To mój transport w tym roku, 550kg na pace + 1700kg na przyczepie która sam zrobiłem 🔥 No lekko nie było (górki pagórki , woj.małopolskie) , ale ogolenie bez przypalu, czy katownnia sprzęgła.
Dzochar91 z hamulcem masz?
Boguslaw a ile ma ładowności na pace ?
Boguslaw nie
ZU-Met To czy ciężki to różnie jest, ważne jest przełożenie skrzyni rodzaj silnika itp.
Dzochar91 i tu masz kolego rację w 100%,kiedyś jeszcze było może i jest ze to co ciągniesz ładunek i przyczepa nie mogą przekraczać dmc auta.
Dzochar91 ja mam diesel 1.9 to da radę ale ogólnie dmc przewalone o 1400kg 🙂 a ważyło to 380kg a przyczepa 700
Boguslaw Tak, dotyczy to osobówek, niektóre mocne samochody terenowe mogą ciągać cięższe przyczepy. W przypadku samochodu terenowego zgodnego z definicją, dopuszczalna masa przyczepy może być wyższa o 150 proc. od dopuszczalnej masy pojazdu jeśli jej masa nie przekracza wartości znamionowej urządzenia sprzęgającego, maksymalnej masy określonej przez producenta (rubryka o.1 w dowodzie rejestracyjnym) oraz masy 3500 kg.
ZU-Met Ja mam 1.6 hdi ☺️ Jestem mega z niego zadowolony,
Dzochar91 taka ciekawostka dla zainteresowanych DODGE RAM Z SILNIKIEM HEMI 6,3L może na haku ciągnąć lub na siodle zamocowanym na pace przyczepę max do 15ton.
Boguslaw To już inna liga samochodów 😉
Boguslaw jak by mnie było na takiego stać i na paliwo to by za mną jeździła ciężarówka z towarem jak taxowka🙂
Boguslaw
Dzochar91
ZU-Met Panowie co powiecie na taki zestaw 😅
W związku z dużą ilością specjalistów na tym forum, mam pytanie, czy ktoś z Państwa korzystal, używa Gruntoemali z firmy Bato,
AkamanoxD na montaże jak znalazl, bajka 🙂
AkamanoxD dla mnie bomba 💣
AkamanoxD zrób fotę z przodu
ZU-Met Cieszę się że się podoba ☺️💪
Boguslaw chodzi o buggy?
AkamanoxD tak