• GPPHRanga 26

Poziom 200

Darmowy Projekt Techniczny "Stolik Kawowy CUBE"

Film instruktażowy, pokazujący jak zrobić stolik:

Fotorelacja z realizacji projektu:

Poniżej pobierzesz pełną dokumentację do tego projektu:

diy-by-gpph-002-jak-zrobic-stolik-kawowy-cube-na-stole-spawalniczym-pobierz-darmowy-projekt.rar
4MB

Właścicielem projektu jest GPPH.pl. Pobierając Projekt akceptujesz wszystkie warunki zwarte w Zasadach korzystania z Darmowych Projektów Technicznych: https://forum.gpph.pl/d/715-zasady-korzystania-z-darmowych-projektow-technicznych.

Jedyną dozwoloną formą dzielenia się dokumentacją jest przesłanie linku do Forum GPPH. Inne formy rozpowszechniania dokumentacji skutkować będą naliczeniem przez GPPH kary umownej w wysokości 50.000,00 zł za każde naruszenie.

• MarekRanga 12

Poziom 23

Super! Fajnie, że nie poprzestaliście na jednym projekcie 🙂czekam na kolejne

• Stal-FunRanga 35

Poziom 1069

GPPH Super projekcik 💪💪💪 Brawa za stylizację dziewczyn, za muzykę. Wszystko pięknie zgrane 👍👍👍Czekam na nastepne projekty 🙂

• FanderRanga 9

Poziom 14

Teraz poszaleliście 😁 nie szukacie nikogo do zespołu? Może być nawet staż 😅

ciekawy projekt 🙂 może pokuszę się zrobić

• Stal-FunRanga 35

Poziom 1069

Andrzej_eM Ja w wolnej chwili też bym chętnie zrobił taki ale teraz zapierdziel straszny. Może zimą 😉

Plik uszkodzony

• GPPHRanga 26

Poziom 200

SzymonBurakowski prosimy o przesłanie nam więcej informacji w tej sprawie na adres mailowy: marketing@gpph.pl

• Stal-FunRanga 35

Poziom 1069

SzymonBurakowski Kolego jesli chcesz otworzyć ten pli musisz najpierw zainstalować sobie program rar do rozpakowywania takich plików. Potem zaznaczyć pobrany plik i wypakować. Ja tak zrobilem bo też mi takie powiadomienie wyskakiwalo. U mnie działa. Pozdrawiam 🙂

Kolejny fajny projekt. Będę robił jak mi zostanie trochę materiału

• sthonkaRanga 22

Poziom 126

Hm będę szczery nie porwały mnie kostiumy pań ja bym Nasze panie widział w obcisłych skórzanych kombinezonach i koniecznie czarnych 😬 mam nadzieje ze nie zostanę ukarany😋

sthonka dziewczyny dobrze wyglądają się we wszystkich stylizacjach a z Pana spawacza niezły akrobata

• TTymekRanga 14

Poziom 46

Fajny projekcie . Na pewno się przyda.

Stal-Fun Faktycznie wyskakuje mi że plik nie kompletny ale zainstalowałem to co wspomniałeś i o dziwo działa. Wielkie dzięki za podpowiedź 👍👌

Budda79 Nie ma za co. Poprostu napisalem to jak ja sobie z tym poradzilem

GPPH dziewczyny super a Pan spawacz to dla mnie Stig z Top Gear i koniec.

3 miesiące później
                                        Napisz odpowiedź...